Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

acil yardımmm ltfen

acil yardımmm ltfen
0
88

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
acil yardımmm ltfen merabaistanbulda bir okulda okuyorum üniversitedebu ikinci okulumilk okulmdan yasadıgım bir buhran nedeniyle ayrıldımdaha dogrusu tecavüze ugradım ve hayala ilşkimi kestim yaklaşık üç yılen büyük hayallerimdendi evlenmek cocuk sahibi almakkim temiz kalır ama böyle bir olaydan sonrakimsenin artık beni istemiyecegini düşünüyordumüç sene sonunda her yerde bir okula kaydoldum ve basladımailemn yanında degildimişe girdim kendimi derslerime verdimgüzel gidiyordu herşeyve biriyle tanıştımfazla ilgiliydiailesini hayatını anlatıyordu aradıgım sıcaklıgı buldumbir umut oldu yalnız kalırım korkularımasevgisizligim bittikısa vakit daha sonra cadı masalına döndğ durumtesadüfler ve şart geregi benzer eve tasındıko beni aldatmaya basladıben sesimi cıkarmadım ve ayrılmaya karar verdimfırsat vermedi affettiricegini söyledigerçi yaptıda hemen üçüncü yılı beraberligimizinve beni cok sevdigini söylüyor bir sürü soruna ragmen ayrılmadık dafakat ben okulumu cok ihmal ettm bu sene mezun olmam grekirken iki yıl uzattm aileme bir cok yalan söyledimtek istedigim onunla beraber olmak benimde mutlu bir ailemin olması lakin hem kendimi kirli hissediyorum hemde o bundan böyle hiç bahsetmiyor evlilik konularındanben söyledigimde ise inşallah lafı cıkıyor çok korkuyorum hiç bir gece gözüme uyku girmiyorpsikolojim altüst oldutabi ben cok kısa anlatmaya çalıştım lakin olay ck detaylı lütfen bana yardım ediniçimden anneme durumu anlatmak geliyor ama korkuyorum ne yapmalıyım bilmiyorumaralıksız aglıyorum kesintisiz  

858,505Konular
982,836Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt