Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Açılamadığım Kız -Destek Lütfen Girin

Açılamadığım Kız -Destek Lütfen Girin
0
191

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Birisinden hoşlanıyordum kız olduğu sınıfta tanıdıgım bir kız arkadaşım vardı ondan ismini falan aldım işte aldığım günün ertesi günü kıza demiş işte bu senden hoşlanıyor falan kız da beni görmek istedi o günde okulda dışarıdaydım böylece, gelsin tanışsın dedi ben gidemedim yanına facebook mesaj at dedi bilmiyorum niçin lakin yeniden atamadım sonrasında kız attı konuştuk ama ben fazla birşey diyemedim facebooktan bile zorlandım neredeyse hiç konuşamadım bilmiyorum bu kız benim için fazla farklıydı diğer kızlar gibi değil tek kelime zeka edemedim sonradan hoşlanmadım diiyp kapattı

Kızı hatırından çıkmak için çok uğraştım ama hep okulda görüyorum göz göze bile geldiğim anlar oldu ama unutmak beyhude herügn yeniden şansımı deneyim diyorum bu sefer herşeyi açık açık hiç teklemeden konuşayım diyorum daha sonra tekrar olumsuz olur diye korkuyorum 20 aralıkta konuştuk o yanlamasına bugüne 2 kız oldu ama ikisinede onu unutamadığımı söyledim olmaz dedim bu kız fazla farklı benim için hiçbir kız için hemen hemen birşey yapmadım fakat bu kıza kavuşmak için hergün dua ediyorum göz yaşı bile döktüm onun için daha hiçbir kız için dökemyen çelik gibi ben Bilmiyorum olur ya konuşsam olur ama olumsuz olursa daha fena olur benim için,, hep aklımda hiç çıkmıyor bana us verin ne yapayım

Similar threads

Evet en baştan kızı ilk gördüğüm andan başlayayım yazmaya Birincil görüşte aşk denir ya işte o bu olsa gerek Kızı liseye başladığım ikinci ya da üçüncü gün serviste gördüğüm lahza tutuldum Beni benden aldı Ilk kez aşkı yaşıyordum belki de O günden sonradan kızı araştırmaya başladım ve şansıma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Herkese merhabalar derhal konuya giriyim kısa bir özetle anlatıyım; Okulda bir kız var mektep başından beri ilgimi çekmez herkes göre beğenilsede ben her zaman fiilen öyle cazibeli biri olmadığını arkadaşlarıma söylerdim fakat 2 gün önce okul gezisinde azıcık ortamımız oldu konuştuk benzer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Kızla aynı servisteyiz , serviste hep konusuyoruz , gülüşüyoruz espriler falan ama kızı okulda görüyorum hiç bakmıyo bana fakat servise gelince oyle yok , acaba serviste sıkılıyo diye hiç olmazsa benle konuşsun sıkılmasın , o amaçta mı ? Bi de ara sıra diyorum hoşlansa keşke benden fakat dost...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Ben 10sınıf öğrencisiyim Boyum 181 kilom 58 artı yakışıklı sayılmam Okulda iyice herzamanki, dışarda ise spor giyinirimBir tane bile kız arkadaşım değil Birgün ders için labaratuvardaydık Ben köşede oturuyodum ve kız benim tam karşımdaki köşede oturuyodu Ben bi an dalmışım ve gözlerim kızın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Merhaba arkadaşlar daha öncede açmıştım bu konuyu lakin başlık yetkisiz olduğu için kilitlenmişti umarım bu başlık olmuştur çünkü en açıklayıcı başlık bu daha ne yazabilirim bilmiyorum eğer buda kapatılırsa Konuya geli olursa aynı sınıfta olduğumuz bi kız vardı aramız fazla lakin fazla iiydi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt