Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Acılar bedenimi ezer yoğurur

Acılar bedenimi ezer yoğurur
0
71

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Acılar bedenimi ezer yoğurur Azaltma baharları İşletme bana aşk adına günahları Fırtınalı bir gece gibi esme Bu son kez, mi bakışın gözlerime Bu son sözlerin, mi Sen yüreğimden yol alırken Silemem izlerini yıllarca Gitme seni özlerim İliklerime işliyerek esiyorsun Keskinliğin çaresizliğim oluyor Gitme sabahlarım güneşsiz olur Güneşine uzanamaz ince dallarım Dayanmaz yüreğim korkular büyütür Uğruna ölecek değin sevdiğimsin Gitme seni özlerim Ayrılık girdi, girecek kanıma Nasıl anlatırım yüreğimdeki yangınlara Ne derim düşen takvim yapraklarına Gitme seni şimdiden özledim Bittimi vadem doldumu Gülermisin şimdi gözümdeki yaşlara Gitme uğrunda verdiğim can hürmeten Gitme seni özlerim alinti  

Similar threads

Kısa Mesajlar Kısa Sözler 2019 Kısa Mesajlar 2019 Kısa Mesajlar Kısa Sözler Bizden Kısa Mesajlar isteyen misafirimize ve siz melek'lerimize yılın en yeni ve en hoş manalı kısa mesajlarını bu sayfamızda bir araya geitrdik ve işte 2019 kısa mesajlar burada diyoruz Melek'ler! 1549105151...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
sevgi ve aşk mesajları ÜZÜNTÜLERİN KUMSALDAKİ ÜÇGENIN TABAN OLMAYAN KENARI İZLERİ KADAR HAFİF SEVİNÇLERİN OKYANUSLAR KADAR DERİN OLSUN CANIM GÖZYAŞI DÖKMEK İSTİYOR YAZMAK BAHANE BATAN GÜNEŞ UMUDUMUZ DOĞAN GÜNEŞ TESELLİMİZ OLSUN SEVMEMİŞTİM KİMSEYİ SENİ SEVDİĞİM DEĞIN ÇEKMEMİŞTİM KİMSEDEN...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Anneler Günü Özel Şiirler, Anneme Mektup Ben bu gurbete ile düştüm düşeli, Her gün biraz daha süzülmekteyim Her gece, içinde mermer döşeli, Bir soğuk yatakta büzülmekteyim Böylece bir lâhza kaldığım vakit, Geceyi koynuma aldığım vakit, Gözlerim kapanıp daldığım süre, Tekrar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
En Manalı Facebook Sözleri Sosyal paylaşım ağı olan gacebook gün geçtikçe daha büyük bir kullanıcı kitlesi kadar rağbet görmeye devam ediyor Facebook profil sayfanız da paylaşmak için manalı sözler arıyorsanız sizler için en yeni manalı sözleri bu yazımız da paylaşıyoruz 55592 55592...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
en güzel aşka dair nickler!!! aşka dair nickler mavi gözlerle ilgili nickler sevdiğini söyleme nickleri öpücükle ilgili öpücükle güzel sözler Evetdedim belirsiz bir şekilde Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım ancak kalbinde seyrediyordu beni @)) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
858,496Konular
982,161Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt