Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çemberde Açılar Ve Yaylar konu anlatımı
Çemberde Açılar Ve Yaylar hakkında
Çemberde Açılar Ve Yaylar
Konu: Çemberde Açılar ve Yaylar
Önceki konularımızda açılar konusunu doğrular üzerinde işlemiştik
Buradan açılarla ilgili bazı esas bilgilerimiz var
Peki açıları gösterirken bir yarım...
Gezegenler arası ilişkiyi çakmak için, ilk önce biribirlerine göre manzara açılarını koyulmak gerekir Çünkü etki, gezegenlerin dizilmeleri esnasında, aralarında emin bir açı varsa meydana gelir Açılar kişiliğimizi ve kalıbımızı yaratıcı kuvvetlerin birbirleriyle olan ilişkileridirBunun doğum...
2019 Yılı Aslan Burcu Yorumu
Aslan Burcu Yorumu 2019
Satürn 20052007 yıllan aralarında burcunuzdayken olasılıkla gelişiminizi sınırlayan ve bir noktaya toplayan ciddi kararlar edinmek zorunda kaldınız Acilen seçtiğiniz yol önünüzde kollara ayrılıyor; başarılarınız ve başarısızlıklarınızı...
Yardım Edin Lütfen Türkçe Ödevimiz 6'ya GidiyorumVe Pazartesi Gününe Kadar Zamanım Var ACİİL!!! dddd
Cevap: teknoloji ve insan kompozisyon
Teknoloji, bilimin teknik yönden ilerlemesidir İnsan aklını ve hayatını desteklemek için kesintisiz gelişmektedir
Teknolojinin geçmişten bugüne dek...
Arkadaşlar C&C 3 Tiberium Wars oynarken durup dururken beni atıyor cnc3gamedat hatası veriyor veriyor Baktım forumlara başkalarında da var bazı kişiler çözüm yazmış ayarlar bölümünden shade detail medium a getir diye ama benim hep öyleydi ve hata veriyor ne yapmam gerekli bilemiyorum lütfen biri...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.