Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Acılı Domates Ezme

Acılı Domates Ezme

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Acılı Domates Ezme Tarifi İçin Malzemeler

*3 adet domates
*2 tane yeşil sivri biber
*23 diş sarımsak
*Yarım demet maydanoz
*23 dal yeşil soğan
*1 tatlı kaşığı biber salçası
*1 tatlı kaşığı nane
*2 çay kaşığı pul biber
*1 adet limon suyu
*34 yemek kaşığı zeytinyağı
*1 çay kaşığı tuz

Üzeri için;

*Ceviz ve nar ekşisi(dilerseniz)

Acılı Domates Ezme Tarifi Yapılışı Domatesleri püre halinde doğrayınız ,yahut rondodan geçiriniz Biberi, yeşil soğanı, sarımsağı ve maydanozu ince ince kıyınız Zeytinyağı içerisine baharatları, tuzu ve limon suyu ekleyiniz Tüm malzemeleri karıştırınız Üzerini ceviz ve nar ekşisi ile süsleyebilirsiniz Afiyet olsun!

Similar threads

Acılı Ezme Tarifi İçin Malzemeler *1 adet kuru soğan *2 adet yeşil biber *2 adet domates *2 diş sarımsak *10 dal maydanoz *10 dal dereotu *Yarım demet taze nane (Ben kuru nane kullandım) *1 çorba kaşığı biber salçası *1 tatlı kaşığı kekik *1 çay kaşığı karabiber *1 çay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Acılı Ezme Tarifi İçin Malzemeler *1 adet kuru soğan *2 adet yeşil biber *2 adet domates *2 diş sarımsak *10 dal maydanoz *10 dal dereotu *Yarım demet taze nane (Ben kuru nane kullandım) *1 çorba kaşığı biber salçası *1 tatlı kaşığı kekik *1 dere kaşığı karabiber *1 nehir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Acılı Ezme Tarifi İçin Malzemeler: 2 büyük domates, Yarım demet taze soğan, Yarım demet maydanoz, Yarım çorba kaşığı biber salçası, 4 diş sarımsak, 2 adet sivri biber, 1 tatlı kaşığı nane, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber, Yarım limon suyu ya da nar ekşisi, 23...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Acılı Ezme Tarifi İçin Malzemeler *4 tane domates *1 tane yeşil biber *2 tane kırmızı biber *34 adet sarımsak *1 büyük soğan *1, 5 yemek kaşığı domates*salçası *1 yemek kaşığı acı biber*salçası *4 yemek kaşığı zeytinyağı *1 çay kaşığı pul biber *1 çay kaşığı tuz *1 çay kaşığı ucu ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Acılı Ezme Tarifi İçin Malzemeler *2 adet yeşil biber *2 adet kırmızı biber *4 adet orta boy domates *1 tatlı kaşığı biber salçası *1 tatlı kaşığı domates salçası *3 diş sarımsak *1 adet soğan *Maydanoz *1 tatlı kaşığı sumak *1 tatlı kaşığı tuz *1 tatlı kaşığı pul biber *Yarım çay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
858,477Konular
981,281Mesajlar
29,558Kullanıcılar
vedat09mSon üye
Üst Alt