Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Acılı Ezme

Acılı Ezme

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Acılı Ezme Tarifi İçin Malzemeler

*1 adet kuru soğan
*2 adet yeşil biber
*2 adet domates
*2 diş sarımsak
*10 dal maydanoz
*10 dal dereotu
*Yarım demet taze nane (Ben kuru nane kullandım)
*1 çorba kaşığı biber salçası
*1 tatlı kaşığı kekik
*1 çay kaşığı karabiber
*1 çay kaşığı*pulbiber
*Yarım limonun suyu
*1 çay bardağı zeytinyağı

Acılı Ezme Tarifi Yapılışı Merhabalar,
Şu ana kadar acılı ezmeyi hep dışarıda yediğim için evde denemek kısmet olmadı Eşimde çok sevdiği için evde yapmaya karar verdim
Soğan, biber, nane, maydanoz ve dereotunu rondodan geçiriniz
Süzgüde suyunu süzünüz Siz isterseniz domatesi rondodan geçiriniz veya küçük küçük bıçakla kesiniz
Tüm malzemeleri karıştırınız
Üzerine biber salçasını, tuz (Salçam tuzlu olduğu için tuz kullanmadım), diğer baharatları, limon suyunu ve zeytinyağını ekleyiniz
Servis tabağına alınız
AFİYET OLSUN

Similar threads

Acılı Ezme Tarifi İçin Malzemeler *1 adet kuru soğan *2 adet yeşil biber *2 adet domates *2 diş sarımsak *10 dal maydanoz *10 dal dereotu *Yarım demet taze nane (Ben kuru nane kullandım) *1 çorba kaşığı biber salçası *1 tatlı kaşığı kekik *1 dere kaşığı karabiber *1 nehir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Acılı Domates Ezme Tarifi İçin Malzemeler *3 adet domates *2 tane yeşil sivri biber *23 diş sarımsak *Yarım demet maydanoz *23 dal yeşil soğan *1 tatlı kaşığı biber salçası *1 tatlı kaşığı nane *2 çay kaşığı pul biber *1 adet limon suyu *34 yemek kaşığı zeytinyağı *1 çay kaşığı tuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Acılı Ezme Tarifi İçin Malzemeler *1 tane domates *2 tane sivri biber *2 tane kapya biber *2 diş sarımsak *1 tane kuru soğan *56 dal maydanoz *1 çay kaşığı nane *1 çay kaşığı isot *2 yemek kaşığı nar ekşisi *1 yemek kaşığı elma sirkesi *2 yemek kaşığı zeytin yağ *Tuz Acılı Ezme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Acılı Ezme Tarifi İçin Malzemeler *4 adet orta boy domates *1 adet orta boy soğan *2 diş sarımsak *1 tane ufak salatalık *1 tane kırmızı biber *2 3 tane yeşil sivri biber *Maydanoz *1 tepeleme tatlı kaşığı domates salçası *1 tatlı kaşığı biber salçası *1 yemek kaşığı sirke *Göz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Acılı Ezme Tarifi İçin Malzemeler *1 adet soğan *3 adet domates *3 adet salatalık *1 adet acı sivri biber *1 adet tatlı sivri biber *1 tutam maydanoz *1 dal taze nane *1 çay kaşığı kuru nane *1 tatlı kaşığı pul biber *1 çay kaşığı tuz *1 adet limon *1 tatlı kaşığı biber salçası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
858,499Konular
982,584Mesajlar
30,351Kullanıcılar
kerimcan98Son üye
Üst Alt