Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Acılı tavuk ve pirinç

Acılı tavuk ve pirinç
0
119

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
MALZEMELER
2 su bardağı haşlanmış pirinç
2 çorba kaşığı soya yağı
4 adet tavuk göğsü (temizlenmiş)
2 çorba kaşığı un
1 su bardağı kesilmiş kereviz
12 su bardağı kesilmiş soğan
14 su bardağı taze maydanoz
Yarım kilo taze domates (kabukları soyulmuş ve küp şeklinde doğranmış)
14 veya 12 çay kaşığı kırmızı biber
1 su bardağı domates sosu

HAZIRLANIŞI
Bir tencerede yağı kızdırıp tavuk göğüslerini kızartın Etler pişince bir kenara alın Ayrı bir tavada yağı kızdırıp unu esmerleşene kadar kavurun Kereviz, soğan ve maydanozu ilave edip 15 dakika daha kavurun İçine domates, biber, domates sosu ve kızarmış olan tavuk etlerini ilave edip 510 dakika kadar daha kavurun Sıcak pilav üzerinde servis yapın

Her servis 389 kalori, 32 gr Protein, 11 gr Yağ, 41 gr Karbonhidrat, 4 gr Lif, 73 miligram kolesterol ve 1039 miligram sodyum içerir
 
858,496Konular
981,710Mesajlar
29,780Kullanıcılar
eennnSon üye
Üst Alt