iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler
2 su bardağı haşlanmış pirinç
2 çorba kaşığı soya yağı
4 adet tavuk göğsü (temizlenmiş)
2 çorba kaşığı un
1 su bardağı kesilmiş kereviz
12 su bardağı kesilmiş soğan
14 su bardağı taze maydanoz
Yarım kilo taze domates (kabukları soyulmuş ve küp şeklinde doğranmış)
14 veya 12 çay kaşığı kırmızı biber
1 su bardağı domates sosu
Yemek Tarifi
Bir tencerede yağı kızdırıp tavuk göğüslerini kızartın Etler pişince bir kenara alın Ayrı bir tavada yağı kızdırıp unu esmerleşene kadar kavurun Kereviz, soğan ve maydanozu ilave edip 15 dakika daha kavurun İçine domates, biber, domates sosu ve kızarmış olan tavuk etlerini ilave edip 510 dakika kadar daha kavurun Sıcak pilav üzerinde servis yapın
Her servis 389 kalori, 32 gr Protein, 11 gr Yağ, 41 gr Karbonhidrat, 4 gr Lif, 73 miligram kolesterol ve 1039 miligram sodyum içerir
AFİYET OLSUN!
2 su bardağı haşlanmış pirinç
2 çorba kaşığı soya yağı
4 adet tavuk göğsü (temizlenmiş)
2 çorba kaşığı un
1 su bardağı kesilmiş kereviz
12 su bardağı kesilmiş soğan
14 su bardağı taze maydanoz
Yarım kilo taze domates (kabukları soyulmuş ve küp şeklinde doğranmış)
14 veya 12 çay kaşığı kırmızı biber
1 su bardağı domates sosu
Yemek Tarifi
Bir tencerede yağı kızdırıp tavuk göğüslerini kızartın Etler pişince bir kenara alın Ayrı bir tavada yağı kızdırıp unu esmerleşene kadar kavurun Kereviz, soğan ve maydanozu ilave edip 15 dakika daha kavurun İçine domates, biber, domates sosu ve kızarmış olan tavuk etlerini ilave edip 510 dakika kadar daha kavurun Sıcak pilav üzerinde servis yapın
Her servis 389 kalori, 32 gr Protein, 11 gr Yağ, 41 gr Karbonhidrat, 4 gr Lif, 73 miligram kolesterol ve 1039 miligram sodyum içerir
AFİYET OLSUN!