Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Acill bi çare yardım arkadaşlar...

Acill bi çare yardım arkadaşlar...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar ben masaüstü bilgisayarımdan internete bağlanmak için vodafone bayisinden mobile broadband k4201 modelinde usb girişli cihaz aldım Evdeki masaüstü bilgisayarıma taktım bir türlü cihazı win 7 işletim sisteminde tanıtamadım Cihazı bilgisayara bağladıktan sonra cihazın içinde gelen yazılımı bilgisayarıma yüklüyorum yeni donanım olarak algılıyor cihazdan kendi programı yükleniyor cihazın driverini da yüklüyor ve sonunda bu donanımın sürücüsü bilgisayarınıza yüklenirken hata oluştu şeklinde uyarı veriyor Cihazın programını çalıştırıyorum cihazınızı bilgisayarınıza bağlayın şeklinde uyarı veriyor Programda cihazı algılamıyor Aygıt yöneticisinden aygıtlara baktığımda Ağ bağdaştırıcıları bölümünde Remote NDIS based Internet Sharing Device isimli aygıtta ünlem işareti var Bu aygıtın özelliklerine baktığımda ise bu aygıt başlatılamadı (kod:10) şeklinde uyarı var Kod 10 ile ilgili araştırma yaptım bir sonuca ulaşamadım Kod 10 ise genelde win xp işletim sistemlerinde karşılaşılan bir hata

Cihazın başka yazılımını kurdum yine olmadı

Güvenlik duvarından yazılım engellenir diye ordan yazılıma izin verdim yine olmadı

Antivirüs engeller dedim kaldırdım yine olmadı

Bilgisayara format atıp yeniden win 7 kurdum aynı işlemleri yaptım yine olmadı

Win 8 kurdum belki win 8 de çalışır dedim yine olmadı

Bios ayarlarına baktım belki usb ilgili ayarlama gerekir dedim usb ayarlarını değiştim yine olmadı

Asus anakartın teknik servisini aradım bios la ilgili bilgi alırım dedim yine olmadı
teknik servis bios ta öyle bir ayar yok usb ler sıkıntı olabilir dediler Bu da bana pek inandırıcı gelmedi çünkü usb bellekler çalışıyor diğer usb aygıtları çalışıyor

mobile broadband k4201 cihazını başka win 7 li masaüstü ve lap top bilgisayarlara taktım belki cihazda sorun vardır diye düşündüm diğer bilgisayarlar da ise sorunsuz çalıştı

Artık aklıma başka çözüm gelmiyor arkadaşlar bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan bi çare yardım bekliyorum

Anakart modeli: asus p7p55d pro model

858,496Konular
981,800Mesajlar
29,868Kullanıcılar
bethesdaSon üye
Üst Alt