Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

acilll yardım:(

acilll yardım:(
0
105

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
acilll yardım:( adetin ilk günü ilişkiye girilirse gebe kalınır mı adet 4 gün sürüyo 4 gün sonraya spermler yaşarmı?? ilişkiye gireli 15 hafta oldu dün çok fena agrı girdi karnıma midem bulantı kustumacilllyardim5c4b4a2f320abalt :( Frown :( hamilelikte kusarken çok şiddetli agrı olur mu ve 15 haftada muhakkak olur mu  

Similar threads

Adetin 15 günü ve 17 günü hamilelik olur mu Adetin 15 Günü ve 17 günü ilişkiye girdim Aradan 5 gün geçti son adetime 13 kala tuvalete gittiğimde idrardan daha sonra karnımda rahim civarında sert bir kramp oldu ve kahve rengi akış oldum 2 gün sürdü Hemen 3 gün var adtime göğüslerimde şişkinlik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Adet Geciktirici Ilaç Kullanırken Dikkat Etmeniz Gerekenler! adet geciktirici ilaç, adet geciktirici uygulamak, regl nasıl geciktirilir Sevgili melekler, planlı programlı yapılan tatiller bazen regl dönemine eşit gelebilir Diğer seçenek olmaması durumlarında da bu tip bir srunda yapılabilecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Genel olarak hamile kalmak için adet başlangıcından itibaren sayılacak ve 12,13,14,15,16. Bu günlerde hamile kalmak şansınız fazladır. Normalde bunu kimse net bilemez çünkü kadınların adet görme günleri farklıdır. Ama ağırlık olarak 30 günde bir adet gören kadın için en fazla hamile kalma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Yumurta çatlatma iğnesinden ne zaman daha sonra ilişkiye girilir? Kısırlık tedavisi gören hastalara en fazla nasihat edilen ilaçlardan birisidir Yumurta çatlatmak için kullanılan ilaçlar bu nedenle hastalar bu ilaçların ne olduğunu ve yumurtlamayı nasıl sağladığını daima merak ederler Yumurta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Cinsel İlişkiden Kaç Gün Daha Sonra Hamile Kalınır? Her an gebe kalınamaz Ergenlik döneminden menopoz sonuna kadar kadının rahminde her ay bir yumurta (kadınsı üreme hücresi) olgunlaşarak döllenmeye hazırlanmış ışık halkası kazanç Yani her bayan ayda bir defa ve belli günlerde gebe kalabilir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
858,496Konular
982,185Mesajlar
30,120Kullanıcılar
JohnnySon üye
Üst Alt