Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Acilll..

Acilll..
0
66

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Acilll Merhabalar aranıza yeni katıldım 1548850355 1548850355 acilll5c5197d89403eacilll5c5197d89403e http:wwwhayatimdegisticomforumimagessmiliescray1gif Ben kuvvetli olmayı beceremiyorum İnsanların gözlerinin içine bakamıyorum Şuanda konuşmadığım 2 arkadaşım var benim psikolojim fazla derecede bozuk Olay şöyle gelişti Bizim bir sınavımız vardı sınav olduğumuz ders notlarını tutmmştım benO yüzden hocamızdan rica ettik iptal etti Ertesi hafta imtihan saati 1 saat çalıştım Arkadaşlarım 2 haftadır çalışmalarına rağmen kağıdını aç dediler Açıktı sınavım bitince hocaya verdim Sonra baksaydın dedim sen yazdığında bende yazıyordum diye sert çıktı Bir karşılıklı arkadaşımız vardı onun ismini kesintisiz söylüyor ondan herşeyi istiyorken bende döndüm sürekli ışık halkası ülkü niye necla deil Moralim bozuk dedi Neyse sınıftakilerde gösterseydin dediler bende baksaydı tutup kağıdına yazcak halim yoktu dedim oh iikide dedim Neyse sonra 2 dost birleştiler beni tek kaldığımdan dolayı fazla mutlular Birde aralıksız baana nispet yapmalar diğer o paspal arkadaş karşılıklı olan yani kesintisiz gözlerini dikiyor bende neden hayın hayın bakıon diorum değil ölesine dio fakat gözlerinden galibiyet fışkırıyor resmen Daha Sonra küstüğüm insanların gözlerine bakamıyorum ve sinirim bozuluyor bu insanlara rağmen tek kaldım sınıftaki kimsele ahbap olmak istemiyorum çünkü doğruda değiller ne tür bir yol izlemeliyim bana fikir verirmisiniz Gözlerimi üzerlerine dikmem mi lüzum Enerjik durmam lüzumlu Ve benim kankam olan insan aralıksız karşılıklı olanın arkasında atıp tutan biriydi düşünün artık arsız yüzsüz ona sığınıyor Ve olaylar büyüdü arkdaşlar bizim okulda staj mecburi iki taraflı olan arkdşla staj yeri aramaya gittik küstüğüm kızın arkasından attı tuttu sonradan bir dünya laf vs vs etti okula geldik ertesi günü kendi dedikleirni bana mal etti ve bana küfür etti id Bir evli erkek bana aşık olmuştu lakin ben istemedim İstemediğim halde iftira attı erkeklerle geziyorsun dedi Fakat asla arkdaşlar kalktım saçını yoldum Daha Sonra okuldan 1 aylık yürüyüp gitmek için izin aldım Derken staj başladı Kendine güveni olmayan o pasif kız çok cana yakın olduğum kızla bir grup kurmuş kendilerine akort vermiş laf söylüyorlar ben sessiz kalıyorum En basitinden bir hocamız sordu bugün dediki nie ayrıldınız Karşılıklı olan lafa girdi boşverin dedi hocada sana noluyor dedi O arkadaş canlısı olduğum kızda böylesi daha ii dedi Bende gereksiz gereksiz kişileri almak istemiyorum hayatıma dedi Ve bitti sonradan atölyemizi temizlememiz gerekiyordu listede ona eşit geldiIki Taraflı olan arkdş yani Ben yapmam dedi ses etmedim Tınlamadım süpürdüm çıktım fakat hocama gidip söyledim yarın benim üzerime gelcektir Fakat dönüp napıcam bilmiorum çünkü hiç gücüm değil kızlar hiç Aslında o kız çok kuvvetsiz ezik mezik bişeydi yanımda kala kala diğeriyle adam olup bişe sanıyor gözlerini üzerime dikiyor Bana önerileriniz ne  

858,496Konular
981,710Mesajlar
29,780Kullanıcılar
eennnSon üye
Üst Alt