Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

ACıLmak istiyorum ama ...

ACıLmak istiyorum ama ...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaslar foruma yeni üye oldum ve bu forumu gerçekte cok sevdim her konuda ögrenmek istedigimi burada ögrenebiliyorum sizler sayesinde iyi ancak böyle bi formu bulmus ve aza olmusum diyorum kendime gelelim neticeye arkadaslar sizden birazcık destek istiyorum yarrdımcı olursanız sevinirim yardıma ihtiyac duydugum konu ise ask ask mı hoslantımı bilmiyorum fakat calısdıgım yere gelen bi kıza fena halde tutuldum ya birincil zamanlar cok dikkatimi cekmiyodu bile fakat zamanla ne oldu bitti bilmiyorum fakat olanlar oldu dikkatimi cekdi bakısmaya,gülüsmeye basladık derkeen ben bundan böyle ayrıntılarıyla kendimden emin oldumm ve kızı seviyorum artık öyle böyle yok hemde fakat ne yazikki sevdigim kızın duygularndan muhakkak olamıyorum ya bi bakıyorum bana bakarken yakalıyorum gözgöze geliyoruz sürekli az kalsın gözlerinin içine bakıyorum onu görür görmez napcagımı sasırıyorum inanın bulundugum ortmda ki diger kızlarla sohbet ediyorum gelen giden kızlarlada konusuyorum ediyorum fakat bunu görünce mafoluyorum ya dilim tutuluyo nasılsın naber bile diyemiyorum kac zamandır kendi kendime diyorum bugun acılcam ne olurssa olsun aacılcam diyorum fakat anca kendimi kandırıyomusum bunu anladım inanın yapcagım konusmayı bile aksamdan ayarlıyorum lakin onu görür görmez herseyi unutuyorum kalbim daha hızlı atmaya baslıyor sacmalıyorum adeta kızı görür görmez yapı olarak kisilik olarak birazcık cekingen,utangac biriyim kıza acılamıyorum bi türlü lütfen muavin olun nasıl acılmalıyım onun benden hslandıgından nasıl emin olmalıyım acillll lütfennnn

858,496Konular
981,665Mesajlar
29,734Kullanıcılar
Üst Alt