Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Açılmak Nedir

Açılmak Nedir
0
74

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Açmak Nedir Anlamı

Başlatmak Ne Demektir

Açtırmak

Açma işi tamamlanmak ya da açma işine konu almak

Misal: Bu esaslara tutarsız eğitim ve öğretim yerleri açılamaz Anayasa

Kendine varmak, azıcık iyileşmek, ferahlamakDeniz arabulucu kıyıdan uzaklaşmak

Örnek: Türk korsan gemileri, engin denizlere açılmışlardı F F Tülbentçi *

Similar threads

Acılmak Nedir Anlamı Acılmak Ne Demektir Acılmak Acma işi yapılmak veya acma işine konu olmak Ornek: Bu esaslara aykırı eğitim ve oğretim yerleri acılamaz Anayasa Kendine gelmek, biraz iyileşmek, ferahlamakDeniz aracı kıyıdan uzaklaşmak Ornek: Turk korsan gemileri, engin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Esnaf ve Sanatkârlar Iş Kuruluşları Kanunu Kanun Esnaf ve Sanatkârlar Iş Kuruluşları Kanunu​Kanun No : 5362 Kabul Tarihi : 762005 BİRİNCİ KISIM Maksat, Kapsam ve Tanımlar​Hedef MADDE 1 — Bu Kanunun amacı; esnaf ve sanatkârlar ile bunların yanlarında çalışanların meslekî ve teknik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
DEVLET MEMURLARI KANUNU kisim 4 KISIM IV Hizmet Şartları ve Şekilleri BIRIM: 1 Atanma Asli memurluğa atanma: Madde 58 – (Öbür: 1251982 267023 md) Adaylık devresi içinde eğitimde başarılı olan ve olumlu sicil alan adaylar sicil amirlerinin teklifi ve atamaya yetkili amirin onayı ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
hala bir nickim değil diye üzülenler ilacınız burda) EN KARİZMA NİCKLER нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη!!!! нєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк яσ¢к,мєтαℓ νє ƒяρ ує şєутαη ιşι∂ιуєηℓєя¢єναρ νєяιη :şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є? уιηє ѕєηѕιz güηєş вαтıуσяуιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσявєηι...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Gelir Vergisi Kanunu KAZANÇ VERGİSİ KANUNU Kanun Numarası: 193 Kabul Tarihi: 31121960 Yayımlandığı Resmi Gazete Tarihi: 06011961 Yayımlandığı Resmi Gazete Sayısı: 10700 BİRİNCİ KISIM : MÜKELLEFİYET BİRİNCİ BÖLÜM : VERGİNİN MEVZUU MEVZUU: Madde 1 (Değişik madde: 07012003 4783 SK1 md)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,477Konular
981,293Mesajlar
29,561Kullanıcılar
cekim04Son üye
Üst Alt