Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Acılmak Nedir

Acılmak Nedir
0
108

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Acılmak Nedir Anlamı

Acılmak Ne Demektir

Acılmak

Acma işi yapılmak veya acma işine konu olmak

Ornek: Bu esaslara aykırı eğitim ve oğretim yerleri acılamaz Anayasa

Kendine gelmek, biraz iyileşmek, ferahlamakDeniz aracı kıyıdan uzaklaşmak

Ornek: Turk korsan gemileri, engin denizlere acılmışlardı F F Tulbentci

Similar threads

Açmak Nedir Anlamı Başlatmak Ne Demektir Açtırmak Açma işi tamamlanmak ya da açma işine konu almak Misal: Bu esaslara tutarsız eğitim ve öğretim yerleri açılamaz Anayasa Kendine varmak, azıcık iyileşmek, ferahlamakDeniz arabulucu kıyıdan uzaklaşmak Örnek: Türk korsan gemileri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Anayasamızın Turkce İle İlgili Maddesi Hangisidir? Turkiye Anayasası’nda hangi madde Turkce Eğitimi hakkındadır? anayasamızın 42 Maddesi nedir Anayasa Turkce İle İlgili Maddesi Anayasamızın Turkce İle İlgili Maddesi, anayasamızın 42 Maddesidir Bu madde devletin eğitim ile ilgili...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Polis nasıl olunur Turkiye'de polis olmak icin 4 yontem bulunmaktadır Bunlardan birincisi, lise duzeyindeki Polis Koleji'dir Ankara'da ve Bursa'da yatılı eğitim veren 2 Polis Koleji bulunmaktadır Polis Kolejine başvuran adaylar arasından Polis Kolejine Giriş Sınavına katılmaya hak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
İnkılap Tarihi Ders Notları Inkilap Tarihi Ders Notlari Inkilap Tarihi Ataturk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Ders notları İnkılap Tarihi Ders Notları Universite 1UNİTE İNKILAP (DEVRİM) KAVRAMI AİLE : İnsanoğlu aklını kullanıp geliştirirken kendi benliğininde farkına varmaya başladı ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Vakıf Nedir Vakıf Hakkında Bilgi vakıfın tanımı islam anlayışında vakıf vakıfların tarihi osmanlıda vakıf Bir malın satılmamak kaydıyla hayır işine bırakılmasını ifade eden bir terimdir, islam hukukcuları bir terim olarak vakıfı: “Menfaati ibadullaha ait olmak uzere bir ayn ’ı Allah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
858,466Konular
981,165Mesajlar
29,534Kullanıcılar
Üst Alt