Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Açılmalımıyım ?

Açılmalımıyım ?
0
221

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kız benden hoşlanıyor ya da bana öyle hissettirdi bilmiyorum Doğal olarak böyle olunca bende ondan hoşlanmaya başladım Sahiden hoşuna gitmek istemedim yani tekrar bir ayrılık tekrar bir endişe istemiyordum fakat zaman geçtikçe en ince ayrıntısına kadar kafama takılmaya başladı Kızla tanışmamdan aylar geçti Bundan Böyle kıskanmaya bile başladım galiba sevgiye içten ilk adımları atıyorum s d Her neyse yani açılmam için gerçekte yerinde olduğunu düşünüyorum Fakat kızı tek bulamıyorum birde böylece bir bezginlik var Size başlıca soruma gelirsek Nasıl açılmalıyım ? Ben bu güne değin hep şuraya gidelim gezelim yiyelim den girdim konuya d Fakat bu kız böylece gel gezelim diyince kabul edicek biri değil s Yani gidip karşısına tek seferde seviyorum demem lüzumlu Fakat benimle çıkarmısın sözü bana saçma geliyor bir kere bir kız arkadaşım o soruya Niçin tek başına korkuyomusun?gibi bir cevap vermişti Herneyse Nasıl açılmalıyım sizce ? Felsefik sözlermi söylüyüm Yoksa sademi oluyum ne önerirsiniz sevgili aşk doktorları

Similar threads

merhaba arkadaşlar ne dek asap olsamda eski arkadaşlarıma anlatamıyorum herkezden utanıyorum bu yüzden size hikayemi kâğıda dökmek istedim bana lütfen bi önerge sunun ben artık bilmiyorum uzun bir yazı olabilir okuyanlara şimdiden fazla teşekürler genel olarak aşk yüzünden oldu lütfen okuyun ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
KONUMU BU FORUMDAKİ ÇOĞU BIREY BİLİYOR BİLMEYEN VARSA DİYE YAZIYORUM; evet baylar simdi yasadigim olaylari buraya yazsam kitap olur cok kisa bir ozetle anlatmaya calisacagim; evet bundan yaklasik 1 ay once ben pislik icinde yasiyordum kiz filan umrumda degildi cool takilirdim ve derslerim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Olay biraz uzun ama sıkılmadan okursanız bir çözüm yolu gösterebilirsiniz umarım; Üniversiteye yeni başlamıştım; Burası başlangıç Takriben 2 ay oldu ve kardeşim olarak gördüğüm arkadaşım bir kızdan hoşlandı Ilk dönemin bitmesine eksik kalmıştı Bende o kızın arkadaşını gördüm En öncelikle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Konuştuğum kişi eski sevgilisini unutamamış eski sevgilisini unutamayan erkek nasıl davranır eski sevgilisini unutamayan erkek merhabalar, biliyorum siteye erkek aza olamaz diyeceksiniz ama ben bir erkeğim ve büyük bir derdim var çok acı çekiyorum son çare olarak sizlere sığınıyorum lütfen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Acun Ilıcalı Kimdir? acun ılıcalı, kimdir, hayatı, biyografisi, ile ilgili bilgileri burada bulabilirsiniz 1548238010 1548238010 acunilicalikimdir5c5a591603c77acunilicalikimdir5c5a591603c77acunilicalikimdir5c5a591603c77 Sevgili melekler, Şu sıralar survivor yarışmasıyla ekranlarda oysa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
858,498Konular
982,569Mesajlar
30,317Kullanıcılar
AbbbazSon üye
Üst Alt