Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eskimeyen Kalp Acım ALDIĞIM VERDİĞİM NEFESİM SENSİN DAMARLARIMDA TAŞIDIĞIM KANA İŞLEMİŞSİN SENİ İÇİMDEN ATMAKMI ASLAAA!!! 1549069352 1549069352 eskimeyenyurekacim5c54ec2d2ebb7gifeskimeyenyurekacim5c54ec2d2ebb7gif eskimeyenyurekacim5c54ec2d2ebb7gif ne değin uzak olursan ol yakınsın...
Ferhat Gocer Bundan Sonra Şarkısı Sozu
Ferhat Gocer Bundan Sonra Şarkı Sozleri
Bundan Sonra Şarkı Sozu
Artık Sende Değil Acım Gazel Doktu Acım
Hasretini ilacım Ederim Bundan Sonra
Deliyim Sen Gideli Beni Benden Edeli
Neyse Aşkın Bedeli Oderim Bundan Sonra
Deliyim Sen Gideli Beni...
arkadaşlar durum şu ben bi kızı cok ama cok sevıyorum fakat onu ne dek sevıyosam bı o kadarda cekıngenım kızla konusamıorm kızla bırcok kes goz goze geldım lakin kendımde konusma cesaretını bulamadım lutfen takviye edın nasıl yanasıım nasıl tanısıım hıcbı fıkrım değil ama gun gectıkte acım...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.