Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

acımasız msn nickleri

acımasız msn nickleri
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
zalim msn nickleri Sen gitme, olur mu? Hele sebepsiz, hiç gitme Söylemekten korkmuyorum, bak Seni seviyorum Her gideni kalbimin bir köşesine koyayım dedim, beceremedim Biliyor musun, hiç endişelenmedim terkedilirken Bir kaç mutlu anı dışarıya ne varsa götürmüştür yanında her seferinde Derhal düşünüyorum da Sayamıyorum bile gidenleri Aklımda bir kaç isim ve gözümün önünde bir kaç bulanık yüz var 0na Suna de!l ßen $adec£ dalgaMa ßakarım g£rçekler acıDır gerçeĞ!m acıtırım! Hayatım Wé FarkLıLıqıM diqéRLéRi qißi séNiNdé caNıNı sıKaßiLirfasLa qöZé ßatanLarDaNım farKınDayImm Hєяhαηgi ßiяiηiη Sєηdєη Nєfяєt Edєbilmєsiηiη Tєk Sєbєbi Aslıηdα Sαdєcє Sєηiη Gibi Olmαk İstєmєsidiя ! нayaтın en acıмaѕız şarтlarında вιle yüzüмüzden вedava тeвeѕѕüмü eĸѕιĸ eтмedιĸ вιz ιnѕanları ιnѕan oldυğυ ιçιn ѕevdıĸ™ Kim, kimi kandırıyor bu alemde? Kumdan kalelerimiz her dalgada yıkılıyor ๑ॐнαуαтıм∂α qєяι ∂öηüşüм кυтυѕυ αçıℓмαzвєηιм тєq вιℓ∂ιqιм вιя кєяє∂є ѕιℓ∂ιqιм Kiмśe ĐéiŁiм, KiмśeyŁé ĐéiŁiм, kéηĐiм ĐéiŁiм, kéηĐiмiη hi¢ ĐéiŁiм, βurĐa déiŁiм, orĐa hi¢ oŁмi¢aм TakıLmış PLak Gbi Kendinizi TekrarLıyorsunuzz Eskiden yeni insanlarla tanışmayı severdim derhal kime baksam aşina geliyor Cümbür Cemaat aynı kişiliğe bürünmüş Bi prenses gelsin dünyaya herseyden habersiz acsın gözlerini hayataHiç incilmeden üzülmeden kırılmadan gelsin bi yaşa ve Bir prens girsin hayatına üzmicek incitmicek kırmıcak sansın wersin kalbini umutla ona Sonradan yabancılar girsin hayatlarına daha aşağı üst etsinler vefasızcaKirletsinler yaşanan herseyikırsınlar prensesin kalbini ‘‘‘ õłŭм БїЯ ỳσќ σŁuѕ ďέϊІ ŷέŋϊđěŊ шǻЯ θІuѕĐŔ Sén õłŭмÜ hic düsünMéséndE õłŭм sénİ héeR süre düsünüyoR oLucaqK Darmadağan sabahLarın sahiLinde, Mahvolmuş evler zelzele sonrası içimde bir çığLık! Kirpiksiz gözler uykuya varmazvarıLacak yerLer oLmaLı? Rehin bırakıLmış şah damarımdan kanım aksınki, Adım intihar kaLsın sende! Küçük BiЯ Kız Büyütmü$tüm Bén içimde Kaybettim $imdi Onu BiЯyerLeЯde Yok'yЯé ßir kaÇ DamLa qözya$ı aKar qözümDen fakat NapabiLirim ki ßenimde Ruhum KaYıp HayaTın İçiNde KaLbım kıRık paRam paRca ßır HaLde lakin KaranLıqın $Fazla ßudur MuTLu oLmaLıyıM beLkı De Vazqeçmiştin hani sen benden! Neden döndün acilen geri niçin! Bütün alışmışken sensizliğe! Döndün geri! Bu dünya sensiz durmuş! Dönmüyor güya **HayaTımdaki en büyük RisSk^i sana gözLEriMi kaçIrIr İken aLmışTım Saçma sapan dünyanızda devam edin çoğalmaya! En adi yalanları reel gibi sunmaya! Tutmayın kollarımdan girmem sizin dünyanıza! Çekmeyin kollarımdan başlarım dünyanıza!  

858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt