Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Acısını çıkarmak ne demek

Acısını çıkarmak ne demek

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Acısını dışlamak anlamı, Acısını dışlamak nedir , Acısını dışında tutmak deyimi, acısını dahil etmemek deyiminin anlamı

Acısını dışlamak: 1 Acılığını imha etmek anlamında
Yağda kavurarak acısını aldı
2 Evvelden uğradığı maddî ve manevî zararı daha sonra gidermek anlamında kullanılır
3 Öç almak anlamındadır
Bir gün bana yaptıklarının acısını senden çıkaracağım*

Similar threads

Acısını cıkarmak anlamı, Acısını cıkarmak nedir , Acısını cıkarmak deyimi, acısını cıkarmak deyiminin anlamı Acısını cıkarmak: 1 Acılığını yok etmek anlamında Yağda kavurarak acısını aldı 2 Onceden uğradığı maddi ve manevi zararı sonradan gidermek anlamında kullanılır 3 Oc almak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Acısını çekmek anlamı, Acısını çekmek nedir, Acısını sürüklemek deyimi Acısını çekmek deyiminin anlamı Acısını çekmek: Yapılan hatalı bir işin doğurduğu bıkkınlık ve üzüntüyü yaşamak anlamındadır Kestiğim o ağacın hâlâ acısını çekiyorum*
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Gözden dahil etmemek anlamı, Gözden dışlamak nedir, Gözden dışlamak deyimi Bir malın elinden çıkmasına sabretmek, bir şeyden sözünden dönmek ve yokluğuna razı edinmekEvi ister istemez gözden çıkardılar*
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Mesele dışlamak nedir Mesele dahil etmemek anlamı Mesele dahil etmemek deyimi Üzüntü verecek, içinden kuvvet çıkılacak, bir anlaşmazlığa sebep olacak bir koşul oluşturmakHaydi, bir mesele çıkarmadan çekip gidin buradan*
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Acısını cekmek anlamı, Acısını cekmek nedir, Acısını cekmek deyimi Acısını cekmek deyiminin anlamı Acısını cekmek: Yapılan yanlış bir işin doğurduğu sıkıntı ve uzuntuyu yaşamak anlamındadır Kestiğim o ağacın hala acısını cekiyorum
Cevaplar
0
Görüntüleme
200
858,496Konular
981,719Mesajlar
29,787Kullanıcılar
noeltollenSon üye
Üst Alt