Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Acıtan bendim aslında kalbimi, sevgimi ve seni..

Acıtan bendim aslında kalbimi, sevgimi ve seni..
0
48

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Acıtan bendim sahiden kalbimi, sevgimi ve seni Acıyor bugünlerde yüreğim Doğrusu bugünlerde demem abuk subuk, çünkü hep acıdı benim içim Çoğu süre kendi yarattı kendi acısını fakat hep yaralı kaldı Aklımda yağmurlar, içimde sen Birincil defa özlemiş gibiyim Amansız bir açlık var içimde, Sahi özlediğim neydi?! Yağmur mu, yoksa sen mi? Yada senle yağmurda el ele ziyarete gitmek mi Hayal miydi hepsi, yokluğun vurur muydu bu değin benliğimi Acıtan bendim doğrusu kalbimi, sevgimi ve seni Sustum her kez karşında sessize Ağır gelmişti konuşmak, anlamayacağını bilince Ve ben daima sustum sevgili Nefret edeceğini bilsemde sustum Artık konuşmamı beklemezsin bilirim, Her defasında sana ne büyük acılar verdiğimi haykırırsın yüzüme, Kahrolacağımı bilirsin çünkü Dinç olan görüntünün altındaki hüznü bilirsin Acıtmak istersin benliğimi her defasında daha fazla Ve ben yalnızca susarım Konuşmayı arzulasamda alinti  

858,498Konular
982,060Mesajlar
30,045Kullanıcılar
kaosemre09Son üye
Üst Alt