Açma Malzemeler: 45 bardak un3 tatli kasigi kurumaya1 kadeh el yakmiyacak kadar isitilmis sut1 yumurta + 1 yumurta aki ( sarisi ustune kullanilacak)13 kadeh toz seker2 cay kasigi tuz125 gr margarin 1 cay bardagina yakin siviyag Yapilisi: Yumurta sarisi haric malzemelerin hepsini karistirip tamamen yogurun (Unu derece derece ilave edip ele yapismayacak yumusakca bir hamur elde edin) 3045 dakika dek bekletin Kabaran hamurdan yumurtadan kucuk hamur kopartip elinizde uzun cubuk sekli verin Sonra bu hamura dugum atip kalan uclarini alttan birlestirin Yaglanmis tepsiye birlesen uclar asagida kalacak sekilde yerlestirin Baştan azıcık kabarmasi icin tepside bekletin Yumurta sarisina bir tatli kasigi kadar sut ek edip inceltin Bu daha sıcacık surulmesini saglar kabaran coreklere surun Istege gore ustune susam, corekotu, hashas serpin Yine 175C (350F) derecede kizarana kadar pisirin