iltasyazilim
FD Üye
bende bir ap var tknosadan aldım oldu5 yıl bir işe yaramadı durdu öyleceşimdi büyükbir eve geçtim bir işe yarasın diyorum ama beceremedimaradım firnayı 7 tl istediler dedim belki forumlardan ücretsiz yapabilirim o yüzde buradayım
pc win 10 64 bit
ap 4310 aeirtes
modem süperonlıne fiber bağlantı markası bilmiyorum
sorularım: 1 kaplosuz bunu modeme bağlayıp sonra arka odada bir fişe takıp orada cepden bağlanmak veya tabletten filan istiyorum
2:atıyorum arka odadan oturma odasına geldim benim cep hangisine bağlanacak otomatik olarak oturma odasındaki modeme bağlansa iyi olur o daha yakında olacak çünkü
3:yapana sadece dua ederimbir ara sanki yaptım full çekti sonra merak ettim nasıl yaptım dedim reset çektim sonra dahada yapamadım
pc win 10 64 bit
ap 4310 aeirtes
modem süperonlıne fiber bağlantı markası bilmiyorum
sorularım: 1 kaplosuz bunu modeme bağlayıp sonra arka odada bir fişe takıp orada cepden bağlanmak veya tabletten filan istiyorum
2:atıyorum arka odadan oturma odasına geldim benim cep hangisine bağlanacak otomatik olarak oturma odasındaki modeme bağlansa iyi olur o daha yakında olacak çünkü
3:yapana sadece dua ederimbir ara sanki yaptım full çekti sonra merak ettim nasıl yaptım dedim reset çektim sonra dahada yapamadım