Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Acun Ilıcalı "Ben Fero" paylaşımı ile kafaları karıştırdı!

Acun Ilıcalı "Ben Fero" paylaşımı ile kafaları karıştırdı!
0
112

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68

Yapımcı Acun Ilıcalı geçtiğimiz gün Ben Fero isimli yeni nesil müzikçi ile paylaşımda bulunmuştu. Son vakitlerde fenomen ve yeni isimlere paylaşım yapan Ilıcalı, akabinde değerli girişimlerde kendilerine mekan veriyordu. Artık ise savlara nazaran Ben Fero'nun O Ses Türkiye'nin yeni jüri üyesi olacağı söyleniyor.

Tv 8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, son vakitlerde programlarının izlenmesi için yeni nesilden faydalanıyor.

IxoZ0_1562655423_9802.jpg

Münhasıran yeni çıkış yapmış ve tutmuş isimlerin yanı sıra fenomenlere de programlarında taraf veren Ilıcalı, son olarak Enes Batur ile ortak girişimlerde bulunmuştu.

mAThu_1562655445_5575.jpg

Geçtiğimiz günlerde ünlü yapımcı Ilıcalı, "Demet Akalın" müziği en çok dinlenenlere arasına giren Ben Fero isimli yeni nesil müzikçi ile bir araya geldi.

Çevre medya hesabından paylaşım yapan Ilıcalı'nın Ben Fero'yu "O Ses Türkiye'nin yeni jüri üyesi mi yapacak? sorusunu getirdi. Kulislerde konuşulan tezlere nazaran ünlü yapımcı geçen sene düşük olan programın izlenmesini artırmak için bu türlü bir prosedüre başvurmuş. 

Similar threads

Yapımcı Acun Ilıcalı geçtiğimiz gün Ben Fero adlı yeni nesil şarkıcı ile paylaşımda bulunmuştu. Son zamanlarda fenomen ve yeni isimlere paylaşım yapan Ilıcalı, ardından önemli projelerde kendilerine yer veriyordu. Şimdi ise iddialara göre Ben Fero'nun O Ses Türkiye'nin yeni jüri üyesi olacağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Ünlü sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı o ses tanıtımıyla Popçu Hadise'nin yerine Oğuzhan Koç'un da jüriye dahil olduğunu açıklamıştı. Açıklamanın ardından Ilıcalı'nın son paylaşımı dikkat çekti. Geçtiğimiz günlerde 'O Ses Türkiye'nin yeni sezonunda Hadise yerine Oğuzhan Koç'un geçmesiyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Ünlü sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı yeni sezonuyla hızlı bir giriş yapan O ses Türkiye'nin yeni bölümüne şarkı söylediği anlar damga vurdu. Ilıcalı, bir dönemin efsane pop şarkısı Honki Ponki'yi ezbere söyledi. HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE Uzun zamandır ekranlarda yer alan ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, kanalı TV8'den Elazığlı depremzedeler için yardım topladığı için magazin gündemindeydi. Şubatta başlayacak olan Survivor müsabakasında Emrah'n oğlu Tayfun Erdoğan olarak belirlendi. TV8 ekranlarının sevilen yarışlarından Survivor için geri sayım başladı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, kanalı TV8'den Elazığlı depremzedeler için yardım topladığı için magazin gündemindeydi. Şubat'ta başlayacak olan Survivor müsabakasında Emrah'n oğlu Tayfun Erdoğan'dan sonra Sercan Yıldırım'ında mahal alacağı muayyen olmuştu. Artık de Yasin Obuz ve içtimaî...
Cevaplar
0
Görüntüleme
233
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt