Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Acun Ilıcalı "Ben Fero" paylaşımı ile kafaları karıştırdı!

Acun Ilıcalı "Ben Fero" paylaşımı ile kafaları karıştırdı!
0
77

yasuo

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
75
acun_ilicali_paylasimi_ile_kafalari_karistirdi_1562655588_0164.png

Yapımcı Acun Ilıcalı geçtiğimiz gün Ben Fero adlı yeni nesil şarkıcı ile paylaşımda bulunmuştu. Son zamanlarda fenomen ve yeni isimlere paylaşım yapan Ilıcalı, ardından önemli projelerde kendilerine yer veriyordu. Şimdi ise iddialara göre Ben Fero'nun O Ses Türkiye'nin yeni jüri üyesi olacağı söyleniyor.

Tv 8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, son zamanlarda programlarının izlenmesi için yeni nesilden faydalanıyor.

IxoZ0_1562655423_9802.jpg

Özellikle yeni çıkış yapmış ve tutmuş isimlerin yanı sıra fenomenlere de programlarında yer veren Ilıcalı, son olarak Enes Batur ile ortak projelerde bulunmuştu.

mAThu_1562655445_5575.jpg

Geçtiğimiz günlerde ünlü yapımcı Ilıcalı, "Demet Akalın" şarkısı en çok dinlenenlere arasına giren Ben Fero adlı yeni nesil şarkıcı ile bir araya geldi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ilıcalı'nın Ben Fero'yu "O Ses Türkiye'nin yeni jüri üyesi mi yapacak? sorusunu getirdi. Kulislerde konuşulan iddialara göre ünlü yapımcı geçen sene düşük olan programın izlenmesini artırmak için böyle bir yönteme başvurmuş. 

858,474Konular
981,218Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt