Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Acun Ilıcalı Büyük Tepki Aldı!

Acun Ilıcalı Büyük Tepki Aldı!
0
43

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Acun Ilıcalı Büyük Tepki Aldı! acun ılıcalı, acun ılıcalı haberleri, acun ılıcalı hakkında Sevgili melekler, dün gece Kabiliyet Sizsiniz programını izleyenler görmüştür Sırf reyting uğruna Acun Ilıcalı rezil bir görüntünün tekrarlanmasına göz yumdu Sahneye çıkan gruptaki bir çiftin erotik dans yapması üzerine mozaiklenen manzara Acun kadar tekrarlatıldı Ilk gösterimde başını çeviren Ilıcalı, Hülya Avşar'ın engellemelerine karşın gösteriyi tekrarlattı Bunun üstüne sosyal medyadan Acun Ilıcalı'ya büyük tepki yağdı İşte o tepkiler 16819 16819 acunilicalibuyuktepkialdi5c4dec19b61cbacunilicalibuyuktepkialdi5c4dec19b61cb 340 606 acunilicalijpeg16819 Acun Ilıcalı Büyük Tepki Aldı! acunilicalijpeg16819 Acun Ilıcalı Büyük Tepki Aldı! Ya dansi gosterilmeyecek biseymis gibi mozaikliyosun ama gosteriyi baştan ettirip kameralari dansa odakliyosun bu igrenclige bu sekilde davranılması ve acunun tekrarlattırması utanc verici Acun reytingin dibine vurmak için bu da yapılmazki apaçık dans değil ses yok yetenek değil! Kendi zevkin icin oy verilmez Acun! Hülya Avşar seni takdir ediyorum Hulya Avşar'ı Yetenek Sizsiniz Türkiye programındaki tavrından nedeniyle alnından öpüyor ve tebrik ediyorum Acun da öncelikle kalbimizi kırdı yazıklar olsun acunn ılıcalı Hiç yakıştımı Türk kültürüne programda YETENEKLER alinmiyo mu???ben izlemyli baya baya bi degismis bunlar ipin ucunu iyce kacrdılar Allah ıslah etsin abi o fena figürleri olan dansı yapan gruba gösterdiğiniz musahamayı size yakıştıramadık Yetenek sizsiniz Türkiye'de bazen öyle insanlar çıkıyor ki izlerken ben utancımdan kıpkırmızı oluyorum amk Rezalet lanacunilicalibuyuktepkialdi5c4dec19d64a5alt :( Frown :( ses kabiliyet dans tip hic bi sey değil bi show gordu aclar hemen ok eserde acunun agzina bakio her yarismaci icin Genişletmek için tıkla id  

858,497Konular
981,955Mesajlar
29,954Kullanıcılar
umutkya2941Son üye
Üst Alt