Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Acun Ilıcalı duyurdu! Survivor 2020'de Ersin Korkut yer alacak

Acun Ilıcalı duyurdu! Survivor 2020'de Ersin Korkut yer alacak
0
109

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
acun_ilicali_duyurdu_survivor_2020de_ersin_korkut_yer_alacak_1571895833_8733.jpg

TV8 kanalının patronu olan Acun Ilıcalı, katıldığı bir canlı yayın programında önümüzdeki günlerde yeni sezonu ile ekranlara gelecek olan Survivor 2020'de yarışacak olan kişinin ünlü komedyen Ersin Korkurt olduğunu söyledi.

TV8 kanalında bir canlı yayına konuk olarak merak edilen soruları yanıtlayan Acun Ilıcalı, Survivor'ın yeni sezonu hakkında ilk açıklamayı yaptı. Acun Ilıcalı, bu sezonun bomba olacağını ifade ederek yarışmaya katılacak ilk ismi resmen açıkladı. Bu kez Ünlüler-Gönüllüler şeklinde takım kuracaklarını belirten Ilıcalı,  Çok Güzel Hareketler Bunlar ile tanınan Ersin Korkut'un yarışmada olacağını açıkladı. Ayrıca Ilıcalı, zayıf olarak görünen Ersin Korkut'un avantajının daha büyük olacağını da ekledi.

AvWUi_1571896043_7739.jpg

"İLK DEFA KARŞILAŞIYORUM"

'O Ses Türkiye' yarışmasının son bölümü, çok ilginç diyaloglara sahne oldu. 6'ncı bölümünde sahneye çıkan Şahina'nın kariyer hedefi herkesi şaşırttı. Şahina, "Amerika'dan geliyorum ama aslen Türkmenistanlıyım. Ağustos ayında seçmeler için geldim, İstanbul'da yaşayan teyzemde kalıyorum" dedi. Yarışmacının performansını beğenip takımına katan Hadise, "Kolorado'da ne iş yapıyorsun?" sorusuna, "Kriminoloji okuyorum. Aslında müziğe merakım küçüklükten beri var. Bir de FBI'da çalışmak istedim, FBI ajanı olarak. Çünkü dillerim var. Ama müzikte ilerlemek istiyorum" yanıtını aldı.

w2TC6_1571723203_2225.jpg

"NE GÜZEL HEDEFLERİN VAR"

Acun Ilıcalı, "Ne güzel hedeflerin var. Bir şey araştırmak istersek seni ararız artık bundan sonra. Hayatımda ilk defa 'ajan olmak istedim' diyen biriyle karşılaşıyorum" şeklinde espri yaptı.

858,496Konular
981,800Mesajlar
29,868Kullanıcılar
bethesdaSon üye
Üst Alt