Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Acun Ilıcalı duyurdu! Survivor 2020'de Uğur Pektaş yer alacak

Acun Ilıcalı duyurdu! Survivor 2020'de Uğur Pektaş yer alacak
0
102

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
acun_ilicali_duyurdu_survivor_2020de_ersin_korkut_yer_alacak_1571895833_8733.jpg

TV8 kanalının patronu olan Acun Ilıcalı, katıldığı bir canlı yayın programında önümüzdeki günlerde yeni dönemi ile ekranlara gelecek olan Survivor 2020'de yarışacak olan 2. kişinin oyuncu Uğur Pektaş olduğunu açıkladı.

TV8 kanalında bir canlı yayına konuk olarak merak edilen soruları yanıtlayan Acun Ilıcalı, Survivor'ın yeni serisi hakkında birinci açıklamayı yaptı. Acun Ilıcalı, bu serinin bomba olacağını tabir ederek yarışa katılacak birinci ismin Çok Hoş Hareketler Bunlar ile tanınan Ersin Korkut'un müsabakada olacağını söylemişti.Bu kez Ünlüler-Gönüllüler formunda grup kuracaklarını belirten Ilıcalı, Survivor'ın birinci şampiyonu ve Art Sokaklar'da yıllarca rol almış oyuncu Uğur Pektaş'ın yüzde 90 ihtimalle yarışacağını belirtti. 

ImPOv_1573279097_6593.jpg

"İLK KEZ KARŞILAŞIYORUM"

'O Ses Türkiye' müsabakasının son kısmı, çok değişik diyaloglara sahne oldu. 6'ncı kısmında sahneye çıkan Şahina'nın kariyer amacı herkesi şaşırttı. Şahina, "Amerika'dan geliyorum ancak aslen Türkmenistanlıyım. Ağustos ayında seçmeler için geldim, İstanbul'da yaşayan teyzemde kalıyorum" dedi. Yarışmacının performansını beğenip kadrosuna katan Hadise, "Kolorado'da ne iş yapıyorsun?" sorusuna, "Kriminoloji okuyorum. Aslında müziğe merakım küçüklükten beri var. Bir de FBI'da çalışmak istedim, FBI ajanı olarak. Zira dillerim var. Fakat müzikte ilerlemek istiyorum" karşılığını aldı.

w2TC6_1571723203_2225.jpg

"NE ŞIK MAKSATLARIN VAR"

Acun Ilıcalı, "Ne şık amaçların var. Bir şey araştırmak istersek seni ararız artık bundan sonra. Hayatımda birinci kere 'ajan olmak istedim' diyen biriyle karşılaşıyorum" halinde espri yaptı.

858,496Konular
981,675Mesajlar
29,761Kullanıcılar
FFvenomSon üye
Üst Alt