Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Acun Ilıcalı evine Türk bayrağı asan Hull City taraftarını ziyaret etti!

Acun Ilıcalı evine Türk bayrağı asan Hull City taraftarını ziyaret etti!
0
131

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
66

İngiltere'de Hull City kulübünü satın alan Acun Ilıcalı, evine Türk bayrağı asan taraftarı ziyaret etti.

2022'nin Ocak ayında Hull City'i satın alan Acun Ilıcalı, takım taraftarının evine Türk bayrağını astığını görünce harekete geçti.

JeXb6_1662792167_5975.JPG

Evine Türk bayrağı asan taraftarı ziyarete giden Ilıcalı, Twitter'da gördüğü görüntülerin kendisini duygulandırdığını ve ev sahiplerine futbolla ilgili olduğunu, ilk mesleğinin futbol muhabirliği olduğunu ve futbolun kendisi için bir hayalden fazlası olduğunu söyledi.

fqsPc_1662792107_3294.JPG

"BURADA O KADAR ÇOK İNSAN GÖRÜYORUM Kİ"

Sosyal medya hesabından bu anları paylaşan ünlü televizyoncu , "Her geçen gün bu şehre daha çok aşık oluyorum. Bu güzel aileyi ziyaretimden çok keyif aldım. Bir yerde yaşadığınızda sizi mutlu eden insanlardır ve her gittiğimde Hull'da o kadar çok güzel insan görüyorum ki" dedi.

VP6YQ_1662792150_3104.JPG

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Hadise verdiği konserde gözyaşlarına boğuldu!

Similar threads

2022’nin Ocak ayında Hull City’i satın alan Acun Ilıcalı geçtiğimiz yaz transfer periyodunda 16 oyuncu transferi yapmıştı. Bilhassa Türkiye Üstün Ligi’nden yaptığı transferlerle dikkat çekmişti. Hull City an itibariyle İngiltere Championship’de 11 puanla 12. Sırada bulunuyor. Evine Türk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
İngiltere Championship takımlarından Hull City'nin sahibi iş insanı Acun Ilıcalı, meskenine Türk bayrağı asan taraftarı ziyaret etti. Konut sahibiyle sohbet eden Ilıcalı, kentte yaşayan vatandaşlara bildiri yolladı. Ilıcalı mesken sahiplerine futbolla ilgili olduğunu, birinci mesleğinin futbol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Ünlü televizyon imalcisi Acun Ilıcalı, İngiltere Championship kadrolarından Hull City'i resmen satın aldı.  İngiliz grubundan hususa dair resmi açıklama olarak, 'Acun Ilıcalı tarafından kurulan Acun Medya'nın kulübü satın alma süreçleri sona ermiştir' tabirleri kullanılmıştı. Kadronun toplumsal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Hull City'i satın alan üretimci Acun Ilıcalı, futbolseverliğiyle tanınan isimlerin başında geliyor. Acun Ilıcalı, Championship kadrolarından biri olan Hull City takımının maçları için orta ara İngiltere'ye gidiyor. TV8'de yayınlanan Survivor Ekstra programında açıklamalar yapan Ilıcalı, futbol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Hull City'i satın aldıktan sonra transfer piyasasında oldukça hızlı hamleler yapmaya çalışan Acun Ilıcalı, teknik direktör Grant McCann ile yolları ayırmayı planlıyor. Acun Ilıcalı'nın Hull City için görüştüğü isim ise Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı Şota Arveladze. Sky Sports'un...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt