Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Acun Ilıcalı, Hull Cityli taraftarın evini ziyaret etti

Acun Ilıcalı, Hull Cityli taraftarın evini ziyaret etti
0
96

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83

2022’nin Ocak ayında Hull City’i satın alan Acun Ilıcalı geçtiğimiz yaz transfer periyodunda 16 oyuncu transferi yapmıştı. Bilhassa Türkiye Üstün Ligi’nden yaptığı transferlerle dikkat çekmişti.

Hull City an itibariyle İngiltere Championship’de 11 puanla 12. Sırada bulunuyor.

Evine Türk bayrağı asan taraftarı ziyaret etti

Evine Türk bayrağı asan taraftarı ziyarete giden Ilıcalı; konut sahiplerine futbolla ilgili olduğunu, birinci mesleğinin futbol muhabirliği olduğunu ve futbolun kendisi için bir hayalden fazlası olduğunu söyledi.

acun_1410.jpg

"Her geçen gün bu kente daha çok aşık oluyorum"

Acun Ilıcalı kendi toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Her geçen gün bu kente daha çok aşık oluyorum. Bu hoş aileyi ziyaretimden çok keyif aldım. Bir yerde yaşadığınızda sizi memnun eden insanlardır ve her gittiğimde Hull'da o kadar çok hoş insan görüyorum ki...” sözlerine yer verdi.

acun_8381.jpg

Similar threads

İngiltere Championship takımlarından Hull City'nin sahibi iş insanı Acun Ilıcalı, meskenine Türk bayrağı asan taraftarı ziyaret etti. Konut sahibiyle sohbet eden Ilıcalı, kentte yaşayan vatandaşlara bildiri yolladı. Ilıcalı mesken sahiplerine futbolla ilgili olduğunu, birinci mesleğinin futbol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
İngiltere'de Hull City kulübünü satın alan Acun Ilıcalı, evine Türk bayrağı asan taraftarı ziyaret etti. 2022'nin Ocak ayında Hull City'i satın alan Acun Ilıcalı, takım taraftarının evine Türk bayrağını astığını görünce harekete geçti. Evine Türk bayrağı asan taraftarı ziyarete...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Hull City, Championship'te 5 maçlık ortadan sonra galip geldi. Maçın akabinde taraftarlara seslenen Acun Ilıcalı, Hull City'i daha üste çıkaracağına inandığını söyledi. Sky Sports'a röportaj veren Acun Ilıcalı bu transfer devrinde yeni oyuncuların kadroya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
298
Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Hull City, Championship'te 5 maçlık ortadan sonra galip geldi. Maçın akabinde taraftarlara seslenen Acun Ilıcalı, Hull City'i daha üste çıkaracağına inandığını söyledi. Sky Sports'a röportaj veren Acun Ilıcalı bu transfer periyodunda yeni oyuncuların kadroya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Hull City, Championship'te 5 maçlık ortadan sonra galip geldi. Maçın akabinde taraftarlara seslenen Acun Ilıcalı, Hull City'i daha üste çıkaracağına inandığını söyledi. Sky Sports'a röportaj veren Acun Ilıcalı bu transfer periyodunda yeni oyuncuların ekibe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,478Konular
981,316Mesajlar
29,570Kullanıcılar
samsungcloudSon üye
Üst Alt