Acun Ilıcalı KatıldığıTelevizyon Programında Merve'ye Çok Sert Çıktı ! acun ılıcalı haberleri acun ılıcalı merve Sevgili melekler, bildiğiniz gibi magazin basını bir süredir Acun Ilıcalı Merve Büyüksaraç davasını konuşuyor Bu gece yayınlanan Kenan Erçetingöz'ün programına katılan Acun Ilıcalı Merve ile ilgili çok sert konuştu Haberin detayları şöyle 1548634287 1548634287 acunilicalikatildigitelevizyonprogramindamerveyecoksertcikti5c4e48b23d9d7acunilicalikatildigitelevizyonprogramindamerveyecoksertcikti5c4e48b23d9d7 acunilicalikatildigitelevizyonprogramindamerveyecoksertcikti5c4e48b23d9d7 Kenan Erçetingöz'le 60 Dakika'ya katılan Acun Ilıcalı Merve Büyüksaraç'ın 'Survivor'da bize yemek yemek verildi, Mustafa Topaloğlu'yla 10 haftalık özel bir sözleşma yapıldı, beni mahsus çirkin gösterdiler, görüntülerimi montajladılar' iddialarıyla iligi açtı ağzını yumdu gözünü! 'Merve, Survivor'dan ayrıldıktan sonra ilk röportajını Habertürk'e vermiş Ona sormuşlar adada aç kalmak nasıldı diye o da cevap vermiş böylece aç kalıyorduk ancak açlıktan hafızamızı kaybediyorduk' diye Sonra bir iki yerde keşke katılmasaydım dediğini okudum hiçbir şey demedim çünkü insanların görüşlerine saygım var Ama daha sonra ne olduysa oldu ve iftira atmaya başladı Yemek veriyormuşum ben 22 milyon dolar yatırdığım bir yarışmayı neden baltayayım ben kafayı mı yedim? Bindiğim dalı keser miyim ben hiç Merve çok zavallı Topaloğlu için 10 haftada ayrıldı diyor, sayı saymayı bilmiyor galiba Mustafa 9 haftada ayrıldı Bilerek çirkin gösteriyormuşum onu Merve kim ancak onun için uğraşıp dur ben şu kızı çirkin göstereyim diyeyim, onun için uğraşayım Hayatında kimseden ders almamış o hayatının dersini vereceğim ona Hem yasal anlamda hem de ahlaki yönden '