Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Acun Ilıcalı Kimdir?

Acun Ilıcalı Kimdir?
0
117

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Acun Ilıcalı Kimdir? acun ılıcalı, kimdir, hayatı, biyografisi, ile ilgili bilgileri burada bulabilirsiniz 1548238010 1548238010 acunilicalikimdir5c5a591603c77acunilicalikimdir5c5a591603c77acunilicalikimdir5c5a591603c77 Sevgili melekler, Şu sıralar survivor yarışmasıyla ekranlarda oysa reyting tahtını kimselere bırakmayan Acun Ilıcalı'nın hayatı acılarla doluSema Denker'in kendisiyle yaptığı röportajla Ilıcalı'yı yakından tanıyalım Röportaja sizi daha yakından tanıyarak başlayalım 1969 yılında Edirne’de dünyaya geldim Çok yaramaz bir çocuktum Bütün bir sokak çocuğu Sigara içmeye ilkokul beşinci sınıfta başladım, düşünün işte! Acayip bir şeydim Benden iki yaş büyük Ömer adında bir ağabeyim var O, okul birincisi, örnek bir çocuk Edirne’de, İtalyan Lisesi’ni şampiyon tek öğrenciydi Ailem için ben de böylece başarılı olmalıydım Oldunuz mu peki? Evet Hiç kimsenin beklemediği bir şeydi, Kadıköy Anadolu Lisesi’ni kazandım Fakat çok parlak bir öğrenci değildim Her sene 10 dersten ikmale kalır, yıl sonunda hepsini verir, sınıfımı geçerdim Yani sınıfın en fena, Kadıköy Anadolu Lisesi’nin en başarısız öğrencisi bendim Ama dediğim gibi hiçbir sene sınıfta kalmadım Nasıl kalmadım; öğrenim hayatında gelmiş geçmiş en büyük kopyacı benimdir herhalde Üniversiteye gittiniz mi? İngilizcem iyi olduğu için İstanbul Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü’nü kazandım Hem de üç kez Ama üniversite hayatım, 7 yılın sonunda mezun olmadan bitti Zaten 19 yaşında da evlendim Evlendikten sonradan kızım dünyaya geldi Kızım doğduktan 9 ay sonradan da ailemi kaybettim O andan itibaren de zor yıllar başladı işte Trafik kazasında kaybettiniz ailenizi, değil mi? Evet, Bodrum’a tatile gidiyorlardı Kızım Banu da onların yanındaydı Babam sakin ağırbaşlı konvoyu sollarken, bir anda karşısına 180’le gelen bir vasıta çıkmış ve kafa kafaya çarpışmışlar Annemle babam orada rahmetli olmuş Kızım ise kurtulmuş Yalnızca vücudunda 18 kırık vardı Tümü de iyileşebilecek kırıklardı, nitekim 4 ay sonra da eski sağlığına kavuşmuştu Fazla fena Bu dünyada, bundan daha büyük bir acı olamaz herhalde Öyle bir acıydı ki, kızımın yaşamasına sevinememiştim bile Banu’nun o kazadan sağ çıkması fiilen mucizeydi Ben o yüzden kızıma mucize çocukderim Şimdi kaç yaşında Banu? 17 yaşında Maşallah Peki, bu dehşet olaydan sonradan hayatınızda neler değişti Acun Bey? Kalbimdeki sızı hiç geçmiyor Ben o olaydan daha sonra bütün bir yıl evden dışarı çıkmadım Kimseyle karşılaşmak, hiçbir şey gerçekleştirmek istemiyordum Hep arkadaşlarım eve geliyordu Ben de sürekli onlarla oyun oynuyor, futbol izliyordum Benim bu durumuma eşim daha artı dayanamadı ve boşanmak istediğini söyledi Ona göre benden pek bir şey olmayacaktı Ve boşandık Her şey böylece üst üste gelmişti oysa Çılgın gibiydim Bütün dibe vurmuştum yani Dibe vurduktan sonra ne oldu da tekrar yükselmeye başladınız? Kanal D’nin genel müdürü olan İrfan Şahin, yeğenimin en yakın arkadaşıydı Dolayısıyla çocukluğumu bilir O dönem İrfan Ağabey, Show TV’de finansal kontrolördü Bir gün onu ziyarete gittim Beni İlker Yasin ile tanıştırdı ve stajyer kadrosundan ayda 200 YTL’ye spor servisinde işe başladım İki ay sonra da çıkartıldım Fakat birkaç ay daha sonra İlker Bey beni yeniden işe aldı Ama sürekli topun ağzındaydım Ne vakit, nasıl yırttınız? Beşiktaş maçlarına gittikten sonra Beşiktaş muhabiri olduktan sonra bir anda sporcular ile dostça oldum, sıcak diyaloglar içinde bulundum Bu samimiyetten dolayı bütün futbolcularla özel röportajlar yapmaya başladım ve bir anda yıldızım parladı Parlamamla beraber Şansal Büyüka’nın yanına, Televole’ye maaşımın yedi katına transfer oldum Televole o zaman futbol magazindi İşte bu program benim hayatımın dönüm noktası oldu Çünkü futbol dünyasından ünlüler dünyasına aktarma oldum Kimseyi satmadığım, arkadaş canlısı olduğum için sanat dünyasında da çok özel işler yaptım Derken Televole içerisinde kendime ait bir bölümüm oldu ve o birim için bir vakit sonra dünyayı dolaşmaya başladım 105 ülke gezdim ve bu vesileyle bir defa daha evlendim Eşim Zeynep’ten de iki kızım daha var Biri 35 yaşında Leyla, diğeri 6 aylık Yasemin Yani üç kız babasıyım KOLUMDA 36 DİKİŞ VAR Ailemi trafik kazasında kaybedip, ardından birincil eşimden boşanınca ben de ipler tamamen koptu Herkesin bir gün öleceğini, hayatın yararsız olduğunu düşünerek ölümden hiç korkmadan yaşamaya başladım Gidip motosiklet aldım Sonra büyük bir kaza geçirdim Bağdat Caddesi’nde Bir otomobil soldan gelip çarptı Arkamda da yakın arkadaşım vardı O da o kazada vefat etti Benim ise sol kolum kırıldı 36 dikişli bir ameliyat geçirdim ve koluma platin takıldı  

858,497Konular
981,924Mesajlar
29,940Kullanıcılar
Üst Alt