Son günlerde verdiği açıklamalarla gündeme gelen yapımcı ve tıpkı hengamda TV8 kanalının patronu Acun Ilıcalı, kızlarıyla birlikte keyifli anlar geçirdi. Sonrasında açıklama yapan Ilıcalı Panama'ya gideceği sinyallerini verdi.
Geçtiğimiz yıl Aralık ayında Şeyma Subaşı ile evliliğini sonlandıran Acun Ilıcalı kızlarının velayetini kendi üzerine almıştı. Hem iş hem de evlatlarıyla sık sık birlikte vakit geçiren Acun Ilıcalı, önceki gün büyük kızı Banu’yla Bebek’te görüntülendi.
‘Survivor’ için Panama’ya gideceğini söyleyen Ilıcalı, ”Yarın Panama’ya gidiyorum. Hasret gideriyorum gitmeden” diye konuştu. Ilıcalı, hafta sonu Bebek trafiğini ise motoruyla atlattı.
MASTERCHEF'TE ACUN ILICALI SÜRPRİZİ!
Yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği ve TV8 kanalının son günlerde reyting rekoru kıran müsabaka programı MasterChef'te heyecanlı dakikalar yaşanıyor. Yarış programında dokunulmaz oyunu için stüdyo dışına çıktılar. Teknede balık ve ahtapot pişirmek için heyecan içerisinde dakikalarla yarışan yarışmacıları Acun Ilıcalı ziyaret etti. Ünlü sunucu Acun Ilıcalı, son vakitlerde dinlenmesi revaçta olan rap müziği hakkında konuştu.
"TÜRKİYE'DE RAP MÜZİĞİNİN YÜKSELİŞİ 20 YIL GECİKMELİ OLDU!"
Ilıcalı,"20 yıl gecikmeli oldu. Hepsini takdir ediyorum, hoş müzik yapıyorlar. Ceza'yı biliyoruz, Sagopa da çok yetenekli zaten" açıklamasını yaparken gençlerin İngilizce rap müziklerini ezbere söylediğini söyleyen Ilıcalı bir tek rap üzerine bir format yapmalarının mümkün olmadığını da söz etti.
O anları içtimaî medyaya atan Ilıcalı'nın paylaşımına binlerce beğeni geldi.
PROGRAMDA BAYILDI!
MasterChef Türkiye programında kaygı dolu anlar yaşandı. 14. kısımda dokunulmazlık sonucu açıklanırken yarışmacı Orhan Eren, heyecandan ve gerilimden baygınlık geçirdi.MasterChef Türkiye yarışmacısı Orhan'ın bir kaç gündür rahatsız olduğu, son kısım çekimlerinden evvel hastanede serum aldığı ortaya çıktı.
Somer Şef ise yarışmacının sıhhat durumu hakkında haber vererek, Orhan'ın durumunun uygun olduğu, hanede dinlenlendiği ve tekrar program katılacağını söyledi.