Acun Ilıcalı Röportajı acun ılıcalı, kimdir, resimleri, röportajı hakkında detaylı bilgiler arkadaşlar 1548659110 1548659110 acunilicaliroportaji5c4ea9ab443d8acunilicaliroportaji5c4ea9ab443d8 acunilicaliroportaji5c4ea9ab443d8 Yaptığı her işte başarıyı yakalayan Acun Ilıcalı, Bugün'den Şebnem Özcan'a konuşmuş meleklerBizde o röportajı sizlerle paylaşıyoruz ‘Var mısın Değil Musun’, ‘Yetenek Sizsiniz’, ‘Değil Böyle Dans’, ‘Survivor’ tüm yaptığınız programlar reytinglerde birinci sıraya yerleşiyor Söyler misiniz, Ilıcalı’nın başarısının sırrı nedir? Şu Anda kalkıp da başarımın sırrı şudur, demek biraz ukalalık gibi geliyor bana, çünkü yarın değişik gün başarısız olabiliriz Fakat şimdiye kadar ciddi bir galibiyet elde ettiğimiz dürüst Burada aşı rı derecede işimizi sevmem, hani ola ki bu iş için yaratılmam, diyebilirim Ekip olarak da natürel aynı ruh halindeyiz Çok mu çalışıyorsunuz acaba? Fazla değil, aşırı çalışıyoruz Dün gece gece 1’de toplantımız vardı örneğin Saat 3’e değin toplantı yaptıkBütün ofis buradaydı 15 kişiydik Gündüz zaman bulamadığımız için geceleri 12’de, 1’de görüşme yaptığımız çok olur Normalde haftada 3 4 gün, gece 1’de toplantı yapıyoruz Saat mevhumunuz yok mu? Başka bir dünyada yaşıyoruz diyebiliriz Bu şirkette bir gün geçirirseniz ne dediğimi daha iyi anlarsınız Sabahleyin 9’da işe gelen göremezsiniz Yani kiminne zaman geleceği emin olmaz Cümbür Cemaat kendi işine göre gelir Ben hayatımda hiçbir zaman arkadaşlarıma, ‘Şu saatte gel’ dememişimdir Tabii bu normal bir hayat tarzı olmuyor Çünkü, evli olanlarımız birazcık zorlanıyor Geçenlerde sizden evvel bir mülâkat yapmıştım, sağ olsun arkadaşla gece 2’de röportaja başladık Siz bu konuda şanslısınız Bugün hayalinizdeki yerde misiniz, yahut daha yapacak işiniz var mı? Bir şey hayal etmedim doğrusu Düş etseydim belki bu noktalara gelemezdim Kalkıp da bir şeye kilitlendiğim hiç olmadı Ruhum beni nereye *ürürse oraya gittimhep Ve çoğunlukla hayat görüşüm budur ‘Her işte bir hayır vardır’a çok inanıyorum ben ‘Olaylar beni nereye *ürürse’ diye yola çıktım Doğrusu iyi bir noktada olduğumu düşünüyorum Erkeklerin Acun Ilıcalı’yı kıskanmaları için bir sebep söyler misiniz? AYakışıklı, BCana Yakın, CZengin, Dİyi Futbol Oynar, ETümü Kendimce ‘C’ yani ‘Zengin’ Türkiye’deki kıskançlığın ana faktörünün zenginlik olduğunu düşünüyorum Maalesef toplumuzun çoğunluğunda değil ama belirlenmiş bir kesiminde varlıklı düşmanlığı var Bu da insandan insana değişen bir şart Hayatım baştan başa hiç paramın olmadığı dönemlerde zengin birini kıskandığımhiç olmadı Yani birisi çalışıyorsa daha fazla kazansın diye düşünürüm hepAma ‘İyi insansa daha çok kazansın’ diye düşünürüm Kötü, tatsız, ne bileyim etrafına hayrı olmayan bir insanın çok kazanmasını ben de istemem Televizyoncu olmasaydınız bugün ne edinmek isterdiniz? Benden hiçbir şey olmazdı Işyeri işletmiştim Koyduğum sermayenin üç katı zararla battım Kot dükkanı işletmiştim Hesap, kitap bitmem Ben nasıl battım biliyor musunuz, günde 50 kot satarak battım Bağdat Caddesi’nde 4050 kot satardım, böylece battım Çünkü ben her gelen müşteriye kot satardım Fantastik; o kadar bir kendini sevdiren vardı bende Dükkana birisi geldiğinde çok doğal bir ilişki kurardım Satıcı yok de arkadaşmış gibi bir ilişki kurup satışımı yapardım Hesabım, kitabım yoktu Dükkanı bir keresinde bir müşteriye bırakıp gitmiştim Esat vardı ortağım, o yoktu benim de bir yere gitmem lazımdıMüşteriye, “Bir saat burada durur musun? dedim ve gittim Fiyatları falan öğrenmişti Bir insan 7’sinde neyse 70’inde de odur misali Dün Bodrum’daydık, arabayı park etmişiz havaalanına Dönüşte arabayı alacağız “Anahtar kimde diye 5 dakika aradık, kimsede çıkmadı Meğerse kontakta unutmuşuz anahtarı