Acun Ilıcalı Survivor Röportajı Bilinmeyenler acun ılıcalı survivor acun ılıcalı survivor 2019 Geçtiğimiz gün halı saha maçında kaşı yarılan ünlü program yapımcısı ve spiker Acun Ilıcalı büyük galibiyet yakaladığı projelerinden Survivor ile ilgili acayip açıklamalarda bulundu Acun Ilıcalı Survivor ile ilgili ilk kez duyacağınız bilgileri derhal sizlerle paylaşıyoruz melekleracunilicalisurvivorroportajibilinmeyenler5c4e5a3e74f58alt 1548638777 1548638777 acunilicalisurvivorroportajibilinmeyenler5c4e5a3ea262dacunilicalisurvivorroportajibilinmeyenler5c4e5a3ea262d acunilicalisurvivorroportajibilinmeyenler5c4e5a3ea262d Yarışmacı seçme kriteriniz ne? Survivor'a katılacak isimleri açıkladığınızda “Bunları kimse izlemez diye diyorum ama reyting rekoru kırıyorsunuz “Var Mısın, Yok Musun?dan örnek vereyim Diğer bir üretim şirketi olsa yarışmayı yardımlaşma programına dönüştürürdü, ihtiyacı olan insanları çıkarırdı Oysa bizimkinde her kesimden adam vardı Zengini de fakiri de Türkiye panoraması yaratmaya çalıştım, başarılı da oldum “Survivorda da ünlü seçerken kriterim şu sorular: “Bu yarışmacı Survivor koşullarına yerinde mu? ve “Benim bu yarışmacının kariyerine nasıl bir katkım olabilir? Kariyeri düşüşte ya da duraklama döneminde olan ünlülere öncelik veriyorsunuz Daha Sonra bu duraklama dönemi bitiyor ve bir anda popüler oluyorlar Size “Abi beni de götürsene diyen çok oluyordur Mesela bir sonraki Survivor için 30 meşhur bekliyor Aralarından adaya götürdüklerim oldu, beklettiklerim de Ne diyeyim, kibir duyuyorum Aramak fakat kendilerini tarif etmek için “Survivorı içten platform olarak görüyorlar Kaldı ama ben de Acun Ilıcalı olarak bir sezon hiç meslek yapmasam kendimi hatırlatmak için adaya gitmek isterdim İzlerken insanın ister istemez aklına geliyor, mesela Mustafa Topaloğlu'na istese bir dilim ekmek dâhi verilmiyor mu? Geçen hafta adadayım Mustafa Topaloğlu yanıma geldi Yüzüme bakıyor, bir şey söyleyecek fakat susuyor Bakıştık bir vakit Gülmeye başladım, o gülmüyor bile Bakıyor öylece Derken kulağıma eğildi ve “Bittim ben! dedi Adamın cümle kuracak hali kalmamış Senin anlayacağın sadist olduğumu düşünebilirsin lakin bir dilim ekmek bile vermiyorum Çünkü yarışmacıları aç bırakmazsan ödül oyunlarında canla başla savaşmazlar Bir sandviç için hüngür hüngür gözü yaşlı ünlüler gördüm ben Milliyet