Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Acun Ilıcalı'dan Bomba Gibi Açıklamalar

Acun Ilıcalı'dan Bomba Gibi Açıklamalar
0
32

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Acun Ilıcalı'dan Bomba Gibi Açıklamalar acun ılıcalı, acun ılıcalı tv8, acun ılıcalı haberleri Sevgili melekler, Tv8'i satın alarak medya patronlarından biri olan Acun Ilıcalı geçtiğimiz akşam CNNTürk'te yayınlanan 5N 1K programına katıldı Gazeteci Cüneyt Özdemir'in sorularını yanıtlayan Ilıcalı bakın hangi bomba açıklamaları yapmış 17753 17753 acunilicalidanbombagibiaciklamalar5c4de6e1ef662acunilicalidanbombagibiaciklamalar5c4de6e1ef662 159 318 acunilicalijpeg17753 Acun Ilıcalı'dan Bomba Gibi Açıklamalar acunilicalijpeg17753 Acun Ilıcalı'dan Bomba Gibi Açıklamalar TELEGOL PROGRAMI YAYINDAN KALKTITV 8'de daha önce yayınlanan Telegol programı yayından kalktı mı? Şeklindeki soru üstüne Ilıcalı, Evet yayından kalktı Futbol olacak benim programımda Ben futbolu çok seviyorum Futbol mutlaka olacak Futbol gösteri ve hoş bir spor Gönül verdiğim bir spor Lakin misafir etme yönünü kullanacağım projelerim varşeklinde konuştu Ilıcalı, Survivor isimli TV programının Star kanalında devam edeceğini de belirtti HEMEN HEMEN HER GÜN HABER KONUSU OLUYORTV 8'i satın aldıktan sonradan bu konuda sık sık haberlerin çıkmasına şaşırdığını gösteren Ilıcalı, Ben konuşulacağını düşünüyordum lakin böyle bir şey hiç görmedim Medya takipten herhalde en çok konuşulan benim Kanalı satın aldığım günden beri 15 gün geçti Adeta her gün haber konusu oluyordedi TABII KENDİ EKİBİMLE GELECEĞİMSatın aldığı kanalda işten çıkarmalara ilişkin bir soru üzerine Ilıcalı, Kendi ekibim 150 kişi Tabii kendi ekibimle geleceğim Bundan daha alışılagelmiş bir şey olamaz Çalışanların bütün tazminatları ödendi Mesela bir teknik direktör gelse tezgâhtar hocası ile antrenörüyle afiyet ekibiyle gelmez mi? Ne yapayım kendi ekibimi dışında mı bırakayım diye konuştu HERKES HABERİ İNTERNETTEN TAKIP EDİYOR Satın aldığı kanalın yayın akışına ilişkin Ilıcalı şöyle konuştu: Ben şu anda ağırlama sektöründe insanların güzelce süre geçirmesi gerektiğini düşünüyorum Takriben 20 tane haber kanalı var haber veren Benim haber verip vermemem niçin bu kadar rahatsız etti Onu anlamadım Bu bir tarz meselesi Ben kendi anladığım işi yaptım İnsanların haber alma kaynakları pek değişti ama İnternet geldi ve değişti meslek Bunu rakamlar da gösteriyor zaten Haberi akşama dek alıyorsunuz Ayrıca sadece haber veren 6 tane kanal var Herkes bildiği işi yapmalı Ben davet sektöründe ve insanların hoş zaman geçirmesini sağlayan işler yapıyorum Benim haber yapmamam insanları neden rahatsız ettiğini de anlamıyorum 7 YIL BOYUNCA YAPTIĞIMIZ HER PROGRAM 1 NUMARA OLDUTV'den zevk aldığını bildiren Ilıcalı, 7 yıl baştan başa yaptığımız her program 1 numara oldu 6 yılda 600 defa birinci olmuşuz zaten Dünyada böyle bir galibiyet yok Hiçbir prodüksiyon şirketi, 600 defa bir numara olmamıştır Benim yaptığım şöyle bir çılgınlık varsa; ben kazandığım parayı yeniden televizyona yatırıyorum Ben televizyondan hoşgörü alıyorum Kazandığım parayı hep prodüksiyona yatırdım Çılgın cesareti ola ki lakin güveniyorum kendime Kaybedersem hiçbir şey olmaz Para çok kayda değer olsaydı, SHOW TV'den 120 birim alacağım olmazdıdiye konuştu BENİM KANALIMDA TUTKU ALMADIĞIM HİÇBİR ŞEY OLMAYACAKIlıcalı, Benim başarılarımdan rahatsız olanlar var Beni seven kitle TV kanalı almamdan hoşnut TV almamın nedeni bugüne dek oysa cesur kararlarım Benim kanalımda, benim hoşgörü almadığım hiçbir şey olmayacakdedi KÜRTÇE ŞARKI OLABİLİRO ses Türkiye'de neden Kürtçe ya da başka bir dilde şarkı söyleyen yok? sorusu üzerine Ilıcalı, O konuda bir tavrımız yok Kapımız kapalı diye bir şey değil İleride olabilirdedi id ALEX'İ YÜZDE YÜZ AKTARMA EDERİMFenerbahçe'nin eski futbolcusu Alex de Souza ile futbol programı yapacak mısınız? sorusu üstüne Ilıcalı, Yapılan haberlerin kaynağı yok Niye böyle bir şey çıkıyor Hayretler içerisindeyim Keşke bu konuda azıcık daha araştırsak Haber üretmek için bu derece ilgisiz haber üretilmemeli Yarın değişik gün Alex, yorumculuk yapacak olursa, onu yüzde yüz transfer ederim Hiç şüphem yok Ama niye derhal böyle bir şey vardiyerek meydana çıkan haberlere karşı çıktı BAŞBAKANI FAZLA SEVİYORUMSiyasetle ilgileniyor musunuz? Başbakan Erdoğan ile bir dostluğunuz var mı? sorusu üstüne Ilıcalı şöyle konuştu: Evet bir dostluğum var Onu tekrar tekrar söyledim Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Beyle de fazla yakın bir dostluğum var Başbakanımızla da dostluğum var Kendisini çok da seviyorum Bunu her zaman da söyledim Yani ben AK Parti ile ilgili bir faaliyetin içinde hiçbir süre olmadım Lakin Başbakanımızı her zaman takdir ediyorum Benim Başbakanı sevmemin mesleki hayatıma ne avantajı olabilir? Benim Başbakan ile olan dostluğum çıkarsız bir dostluk Ben hayatım baştan başa hiçbir fayda elde etmedim ki Kendisini sevmemin nedeni: ben muhabbet ettim arkadaş canlısı hissettim Aramızda bir dostluk gelişti ara sıra da görüşüyoruz Mesleki başarımın Başbakan ile alakası değil Kendi fikirlerimi de açık açık söylüyorumIlıcalı, hakkında çıkan haberlerin hatalı olduğunu belirterek, Benim için İlluminatici (Ra tanrısının gözü her yeri gören göz) ya da Fethullahçı diyorlar Bu nasıl olur? diyerek tepki gösterdi SEYAHAT EYLEMİ DEĞERLENDİRMESİ Yolculuk eylemlerine ilişkin de konuşan Ilıcalı, Yarı birileri bizi, bir şekilde birbirimize düşürelim diye zorluyor Dünyanın iyi bir Türkiye istediğini sanmıyorum Yarı, kardeşin kardeşe düştüğü bir olaya dönüştü Mühim olan önemli bire olayda haklı olsan da bir şekilde ileriye dürüst gidip, olayı kaosa, kavgaya, büyük bir çatışmaya sürmemek gerekiyordedi AZİZ YILDIRIM İLE ARAM İYİIlıcalı farklı projelerle ekranda olmaya devam edeceğini de söyledi Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile arasının iyi olduğunu söyleyen Ilıcalı, yönetime yeralma gibi bir düşüncesinin olmadığını da söyledi EKRANDA ÖLMEK İSTİYORUMBaşarısını çekemeyenlerin olduğunu söyleyen Ilıcalı şöyle konuştu Denetleme olmadığı için hemen internetten benim rahmetli anneme, çocuklarıma herkese küfür edebiliyor Fazla ağır şeyler yaşadım geçmişte Güya biraz mezun olmuş gibi hissediyorum Belirli bir mutluluk vitesim var benim Emekli olma düşüncem değil Ekranda vefat etmek istiyorum Manşet bu olsun Ben hayal kurup bu noktaya gelmedim Olaylar beni bu noktaya getirdi Bir hayal kurup peşinden koşsaydım, kesin ol burada olmazdım Niyetinin iyi olmadığı çoğu insanın hırsından çatlaması veya bana düşman olması beni daha artı motive etti Genişletmek için tıkla  

858,496Konular
981,692Mesajlar
29,769Kullanıcılar
GuidingSon üye
Üst Alt