Acun Ilıcalının boşanması bahara kaldı acun boşandı acun ılıcalı boşandımı 2011 ilicali bosandimi ılıcalı boşandımı 2011 acun ılıcalı, zeynep ılıcalı, eşi, boşanıyor, boşandı, boşandımı 2011, boşanacak mı gibi merak ettiğiniz soruların yanıtı bu haberde saklı arkadaşlar 1548660526 1548660526 acunilicalininbosanmasibaharakaldi5c4eaf32d65e4acunilicalininbosanmasibaharakaldi5c4eaf32d65e4 acunilicalininbosanmasibaharakaldi5c4eaf32d65e4 Zeynep Ilıcalı Acun beni 20 yaşında oysa biriyle aldatıyordedi ve çiftlerin arasına ihanetin soğuk rüzgarları girdi Boşandılar boşanacaklar derken, çiftin boşanma davası Sorvivor engeline takıldı Melek'ler Acun Ilıcalı’nın 7 takvim eşi Zeynep Ilıcalı’nın “İhanete uğradım, eşim beni 20 yaşında bir üniversite öğrencisiyle aldatıyor diyerek açtığı boşanma davasının 2 duruşması Survivor engeline takıldı Ilk mahkeme 14 Şubat Sevgililer Günü’ne eşit geldiği için boşanmak istemeyen çiftin ikinci duruşması geçen cuma günü Beykoz Adliyesi’nde görüldü Oysa Zeynep Ilıcalı’nın avukatı Altın Mimir, “Boşanma davasının anlaşmalı olarak sonuçlanmasını istediğimiz için yeni mahkeme tarihi aldık Acun Ilıcalı bir süredir yarışma programının çekimleri için Dominik adasında bulunduğu için çift bir araya gelip boşanma şartlarında anlaşma sağlayamadı böylece dava ertelendi dedi Boşanma davasının yeni duruşma tarihinin 13 Eylül olduğu öğrenildi Boşanmaktan vazgeçti iddiası öte yandan Acun Ilıcalı’nın iki yıldır birlikte olduğu üniversite öğrencisi Şeyma Subaşı ile geçen günlerde kesin olarak ayrıldığı ve bu koşul üzerine de Zeynep Ilıcalı’nın boşanmaktan vazgeçtiği iddiası da gündeme geldi Ilıcalı’nın avukatı ise “Zeynep Ilıcalı’nın davayı geri çekmem için bir talebi olmadı diye konuştu Zeynep Ilıcalı’nın boşanma kararı aldığı geçen kasım ayından bu yana araya giren aile dostları Ali Taran’ın da etkisiyle eşine karşısında daha ılımlı davrandığı ve eve gelip iki kızını görmesine müsade verdiği biliniyor (uyruk)