Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Acun Ilıcalı'ya şok! Bu Benim Masalım dizisi ımDb'de çakıldı

Acun Ilıcalı'ya şok! Bu Benim Masalım dizisi ımDb'de çakıldı
0
104

yasuo

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
75
exxen_sikayetleri_uzerine_acun_ilicalidan_aciklama_geldi_1609658408_0288.jpg

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı'nın yeni yayın platformu Exxen'de işler istediği üzere gitmiyor. Daha evvel çokça şikayet alan Ilıcalı, artık de büyük umutlarla başlattığı Bu Benim Masalım isimli dizisinin ımDb'den Türk dizileri içerisindeki en düşük puanı aldığını öğrendi.

Ünlü üretimci Acun Ilıcalı'nın internet platformu Exxen'den, Ilıcalı'yı hayal kırıklığına uğratan bir haber geldi. Survivor yarışıyla ünlenen fenomen Cemal Canseven ile şarkıcı  Aleyna Tilki'nin rol aldığı savlı dizi Bu Benim Masalım isimli dizi ımDb tarihindeki en düşük puanı aldı. Toplumsal medyada epeyce ilgi gören dizinin puanı yalnızca 1.7 oldu.

TENKİT YAĞMURUNA TUTULMUŞTU

1 Ocak 2021 tarihinden itibaren yayınına başlayan Exxen platformu için 9,90 TL'lik fiyat belirlenmişti. Üyelik alan izleyiciler sinema yerine daima reklam çıkma olayını saçma bulduklarını, kanalda yayınlanan içeriklerin kaliteli olmadığını, sitede devamlı hatala verilmesinin kullanıcıları çıldırttığını gösteren paylaşımlarda bulunmuşlardı.

İşte toplumsal medyada isyan eden kullanıcı yorumları:

858,496Konular
982,148Mesajlar
30,092Kullanıcılar
isacan6791Son üye
Üst Alt