Acun'dan Hülya Avşar'ın Jüri Üyeliğiyle İlgili Tanımlama! hülya avşar haberleri acun ılıcalı haberleri Sevgili melekler, bildiğiniz üzere Yetenek Sizsiniz yarışmasının yeni sezonda 3 jüri üyesi Eser Yeneler olacak Bu konuyla ilgili kendisine uzatılan mikrofonlara cevap veren Ilıcalı, Hülya Avşar'ın Acun gider ben kalırımsözüne de cevap verdi 1548618225 1548618225 acundanhulyaavsarinjuriuyeligiyleilgiliaciklama5c4e09f7096fbacundanhulyaavsarinjuriuyeligiyleilgiliaciklama5c4e09f7096fb acundanhulyaavsarinjuriuyeligiyleilgiliaciklama5c4e09f7096fb Ilıcalı, “Eser'in gelişi çok manâlı bir aktarma benim için Aylardır düşünüyordum bu transferi O Ses Türkiye'nin yıl başı programında kendisini hissettirdi O yüzden bende çok istiyordum Ben çok mutluyum Bizim jürimize çok renk katacak, yanan Hülya Avşar olacak tabiî ancak dedi Hülya Avşar'ın Acun gider ben kalırım sözüne de yanıt veren Ilıcalı, “Hülya yeniden yapmış yapacağını İşte Hülya'nın farkı Özgüvende limitsiz edinmek O böylece diyorsa doğrudur bu konuda bir şey demiyorum açıklamasını yaptı Hülya Avşar ile geçen sene yaptıkları yüzme yarışında birinci genel Acun Ilıcalı bu sene Hülya Avşar'ın karşısına çıkamayacağını belirterek, “Hülya boyunun ölçüsünü aldı kendimce Aslında karşıma çıkamaz, çünkü ırk bir sene kandırabilirsin geçmeden geçtim diyerek Hülya ile benim yarışmam en büyük hataydı Hülya'ya gereken cevabı verdiğimi düşünüyorumdedi milliyet