Acundan; Özel hayatlar özel kalsın magazin, acun ılıcalı, survıvor, hakkında, ali taran, ayşe özyılmazer hakkında herşey burada im bakın Acun ne demiş Özel hayatlar özel kalsın Televizyon dünyasının dâhi çocuğu Acun Ilıcalı, yakın dostu Ali Taran’ın Ayşe Özyılmazel ile sürpriz evliliği hakkında açıklama yapmaktan kaçındı 1548659185 1548659185 acundanozelhayatlarozelkalsin5c4ea9f5675adacundanozelhayatlarozelkalsin5c4ea9f5675ad acundanozelhayatlarozelkalsin5c4ea9f5675ad Yapımcı Acun Ilıcalı, Rıdvan Dilmen ve Gökhan Şükür önceki akşam Bebek’te kahve içip sohbet ettiler Ilıcalı çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı ‘Survivor Ünlüler ve Gönüllüler’ yarışmasında Nihat Doğan ve Pascal Nouma kavgası hakkında konuşan ünlü televizyoncu, “Ben hesap yaparak yarışmacıları şeçmedim Ağız Dalaşı olması benim tercih ettiğim bir şey yok Tartışmaya ‘evet’ ama orada tansiyon artı yükseldi Biz kendimizden imtiyaz vererek bir yarışmacımızı diskalifiye ettik Benim için Pascal Nouma kalsaydı çok daha iyiydi Lakin böyle bir karar vermek zorunda kaldık dedi Son günlerde yarışmacılar hakkında çıkan haberler için ise, “Nihat’ın dünyaya küsme olayı falan yok Ayrıca iddia edildiği gibi aramızda bir küslük de yok Geçtiğimiz günlerde görüştüm Bu aralar albümçalışması var Yoğun bir şekilde çalışıyor Özge’nin mükemmel dans ettiğini duydum Dans yarışması için görüşmelerimiz sürüyor Helin Avşar’ı da istiyoruz Bir kaç isimle de görüşüyorum diye konuştu Yakın dostu Ali Taran’ın Ayşe Özyılmazel ile evlilği hakkında ise yorum yapmaktan kaçınan Ilıcalı, “O konu hakkında konuşmak istemiyorum Özel hayatlar özel kalsın dedi
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.