iltasyazilim
FD Üye
Adaçayı & Tereyağı Soslu Ravioli
Malzemeler: 80 Gram Romano Peyniri 500 Gram Taze Ravioli 80 Gram Tereyağı 1 Diş Sarımsak 1 Çorba kaşığı Adaçayı Yapılışı:
Sebze soyma aparatıyla peynirleri ince ince traş edin
Taze raviolileri kaynar suyun içinde, paketin üstünde yazan süre kadar haşlayın ve süzdürün (5 dakika yeterli geliyor Taze olduğu için hemen haşlanıyor)
Bir tencerede yağı eritin Sarımsakları ve adaçayını ekleyin ve tereyağı kahverengi olana kadar kızdırın Bu yaklaşık 2 dakika sürüyor
Raviolileri ekleyip nazikçe karıştırın ve üzerinde traşlanmış peynirlerle servis yapın
Malzemeler: 80 Gram Romano Peyniri 500 Gram Taze Ravioli 80 Gram Tereyağı 1 Diş Sarımsak 1 Çorba kaşığı Adaçayı Yapılışı:
Sebze soyma aparatıyla peynirleri ince ince traş edin
Taze raviolileri kaynar suyun içinde, paketin üstünde yazan süre kadar haşlayın ve süzdürün (5 dakika yeterli geliyor Taze olduğu için hemen haşlanıyor)
Bir tencerede yağı eritin Sarımsakları ve adaçayını ekleyin ve tereyağı kahverengi olana kadar kızdırın Bu yaklaşık 2 dakika sürüyor
Raviolileri ekleyip nazikçe karıştırın ve üzerinde traşlanmış peynirlerle servis yapın