Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Adacyo Nedir

Adacyo Nedir
0
101

Similar threads

Adacyo Ne Demek Adacyo Kelime Anlamı Adacyo kelimesi br müzik terimidir Ağır yavaş anlamında bir müzik hareketidir Bu şekilde çalınacak besteleri belirtir *
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Meal Ne demek kısa Meal anlamı; Her tarafıyla ve yonuyle aynen aktarılması mumkun olmayan bir sozun başka bir dile yaklaşık olarak cevirisidirOzellikle de Kur'an tercumeleri icin kullanılmaktadır Sozlukte bir şeyin varacağı gaye, bir şeyi eksiltmek demektir Istılahta, Kur'an ayetlerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
Krizol Ne Demek Krizol Kelimesinin Anlamı Krizol bir kimya terimidir Krizol (Cresol) encok Lysol isimli markayla bugun tuvaletlerde dezenfekte edici olarak kullanılan keskin kokulu temizlik maddesinin kimyasal ismidir Krizol metilfenol sınıfından organik bileşiklerdir Coğunlukla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Affeylemek kelime anlamı nedir Affeylemek kelimesi ne demek Affeylemek kelimesinin anlamı affetmek, bağışlamak, mazur gormektir Ornek cumle: Bir hata yaptım kabul ediyorum lutfen sende beni affeyle
Cevaplar
0
Görüntüleme
224
Parafili ne demek cinsellikta Parafili Parafili nedir Parafili bir kişinin yoğun fantazi, anormal arzular icinde bulunmasını tanımlayan psikoloji terimidir Bu kişinin arzuları cansız varlıklara, hayvanlara (zoofili), olulere (nekrofili), kendine veya eşine işkence yapmaya (sadomazoşizm)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,497Konular
982,566Mesajlar
30,312Kullanıcılar
aarassqeSon üye
Üst Alt