Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Adak Eti Çevirme Olur mu?

Adak Eti Çevirme Olur mu?
0
137

Profösör

Super Mod
Etkileşim
28
Web sitesi
bilgilihocam.com
F-D Coin
125
Adak etini başka kişilere çevirme yaptırılır mı?

Cevap: Değerli ziyaretçimiz, çevirmeden kastınız çevirerek pişirme ise tabi ki olabilir. Fakat bu pişirme usulü ile pişirdikten sonra fakirlere ikram etmeli ve kendiniz yememelisiniz. Bu konu ile alakalı olan Adak Etini Adak Sahibi Yiyebilir mi? başlıklı konuyu ziyaret edebilirsiniz.

Similar threads

Kimi zaman kendimiz veya etrafımızda ki insanlar adak kesmektedirler. Bu kesilen adaklar veya adak eti yenir mi? Cevap: Dinimizde adak eti yene bilmektedir. Lakin adak eti konusunda kimler yiyebilir kimler yiyemez konusu vardır.Kesilen adak etini kestiren kişi yiyemez. Bunun yanı sıra adak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
İşe girdiğimde koyun keseceğim diye adamıştım. Çok şükür işe girdim ve adağımı keseceğim, yerine getireceğim. Benim o eti yiyebilmem için parasını ihtiyacı olan birine versem olur mu? Malum temiz ve iyi eti bulmak bu zamanda çok zor. Kısaca Adak etini adak sahibi yiyebilir mi? Yardımcı olursanız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Kesmekte olduğumuz veya kestirmekte olduğumuz adakların eti kimlere ve nasıl dağıtılmalıdır. Özetle Adak eti nasıl dağıtılır? bizlere konusunda kısaca bilgi verir misiniz? Cevap: Değerli ziyaretçimiz, Yüce Mevla’mızın rızası için adadığımız adak kurbanlarının etlerini birkaç şekilde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Çocuğumuzun sünnet düğününde kesmiş olduğumuz adağın eti ikram edilebilir miyiz? Cevap: Değerli ziyaretçimiz, İslam dininde Adak olan kurbanın etinden, adak adayan kimsenin yemesi caiz değildir kendisiyle beraber adak adayan kişinin annesi, babası, nineleri, dedeleri, çocukları, torunları ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Adak etini kardeşler yiyebilir mi? Bir adağım vardı ve adak görevimi yerine getirdim. Kesmiş olduğum adağın etini kardeşlerim yiyebilirler mi? Cevap: Öncelikle yüce Mevlamız kesmiş olduğunuz adağı kabul eylesin. Bilmelisiniz ki Adak eti yenilebilmesi konusunda ilk şart şöyledir. Adak etini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,460Konular
981,105Mesajlar
29,529Kullanıcılar
peaceSon üye
Üst Alt