Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Adak

Adak
0
192

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Rüyada Adak Görmek Uğurlu bir işe niyet edileceğine işarettir Rüyasında adak adadığını görebilen insan, bir sorunun hallolması için başkasından yardım beklemektedir Yani durumu kendi gayretiyle düzeltemeyeceğine inanır

Similar threads

*Rüyada bir şey adamak yahut adadığı bir şeyi kurban keserek yahut diğer bir surette gerçekleştirmek bahşedilen sözü tutmaya, korkudan kesin olmaya, fayda ve menfaate yahu oruç tutmaya delalet ederRüyada adak vazgeçmek, kişinin sorunlarını çözmek için takviye beklediğine işarettir Birey sorunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
253
Adak Rüyada bir şey adamak yahut adadığı bir şeyi kurban keserek yahut başka bir surette yerine getirmek verilen sözü tutmaya, korkudan emin olmaya, fayda ve menfaate yahu oruç tutmaya delalet eder Rüyada adak adamak, kişinin sorunlarını çözmek için yardım beklediğine işarettir Kişi sorunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
208
Ruyada Adak adamak,Ruyada Adak kesmek,Ruyada Adak eti gormek,Ruyada Adak eti dağıtmak,Ruyada Adaklık gormek,Ruyada Adak gormenin anlamı Ruyasında Adak adadığını goren insan, bir sorunun hallolması icin başkasından yardım beklemektedir Yani durumu kendi gayretiyle duzeltemeyeceğine inanır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Ruyada bir şey adamak yahut adadığı bir şeyi kurban keserek yahut başka bir surette yerine getirmek verilen sozu tutmaya, korkudan emin olmaya, fayda ve menfaate yahu oruc tutmaya delalet ederRuyada adak adamak, kişinin sorunlarını cozmek icin yardım beklediğine işarettir Kişi sorunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
307
Keza bakınız; Rüyada Adak Rüyada kendini bir şeye adadığını ve o iş için çok uğraş harcadığını görmek sevdiğiniz insanlarla yorumlanır Rüyada kendini adadığı birey için severek çalıştığını görebilen kimsenin kendini adadığı kimseye bir hayrı dokunur Rüyada birinin kendini bir işe adadığını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
858,498Konular
982,048Mesajlar
30,027Kullanıcılar
KitKatetaksSon üye
Üst Alt