Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Adaklık Nedir

Adaklık Nedir
0
122

Similar threads

Adaklık Ne Demek Adaklık Kelimesinin Anlamı 1 ad Adak adanan yer 2 sıfat Adak olarak bölünmüş (hayvan) Üniveristeyi kazandığın için bugün adaklık almaya gideceğim*
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Adaklık Kurban Ne Demek Adaklık Kurban Anlamı Şu arzum yerine gelirse şu cins bir hayvan kurban edeceğim şeklinde bir vaadde bulunmaya dinimizce adak (nezir) denir Verilen bu sozu yerine getirmek vaciptir Adak: Ya “Şu işim olursa filan zamanda şu turlu bir kurban keseceğim şeklinde belli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
İşe girdiğimde koyun keseceğim diye adamıştım. Çok şükür işe girdim ve adağımı keseceğim, yerine getireceğim. Benim o eti yiyebilmem için parasını ihtiyacı olan birine versem olur mu? Malum temiz ve iyi eti bulmak bu zamanda çok zor. Kısaca Adak etini adak sahibi yiyebilir mi? Yardımcı olursanız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Adak ne demek Adak kelimesinin anlamı Adak kelimesi sozluk anlamı Adak; Kişinin dinen yukumlu olmadığı halde, farz veya vacip turunden bir ibadet yapacağına dair Allah'a soz vermesidir ​
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Adaksız Ne Demek Adaksız Nedir Anlamı Adaksız Adağı olmayan, adak adamamış olan anlamına gelir Adaksız Halk ağzında ise Nişanlı olmayan anlamına gelir Ornek: Hic adağım yok cok şukur
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt