Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Adalet Bakanlığı Öğretmen Alımı

Adalet Bakanlığı Öğretmen Alımı
0
121

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
2019 Hak Bakanlığı Hoca Alımı,
Hak Bakanlığı Öğretmen Alımı 2019

TRT Haber ’e konuşan Ulusal Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Necmettin Yalçın, konuya ilişkin olarak, Biz 2019 yılı için Sayın Bakanımızın talimatları doğrultusunda 55 bin kadrolu öğretmeni yararlanma izni istedikdiye konuştu

Milli Eğitim Bakanlığı hem bu yıl özür grubuna ast olarak sözleşmeli personelin yer değişim işlemlerini 20 Eylül ’de gerçekleştirecek

Yalçın, Bu sene 3 defa 1317 Eylül tarihleri arasında özür grubuna bağlı olarak sözleşmeli personelimizin yer değiştirme başvurularını alacağızdedi

Ardındaki 81 ildeki abes pozisyonları elde edecek olan Milli Eğitim Bakanlığı, 2228 Eylül tarihlerinde sözleşmeli öğretmenlik başvurularını alacak 30 Eylül tarihinde de sözleşmeli hoca görevlendirmesi yapılacak

3 Yılını Tamamlayan Sözleşmeliler Kademeli Olarak Kadroya Alınacak

Personel Genel Müdürü Necmettin Yalçın, Milli Eğitim Bakanlığı ’nın sözleşmeli öğretmenlerin kadroya alınması ile ilgili Başbakanlığa gönderdiği tasarının detaylarını da açıkladı

Dizayn yasalaşırsa 3 yılını tamamlayan sözleşmeli öğretmenler hizmet puanı sıralamasına kadar kadroya alınacak Oysa kadroya alımlar Maliye Bakanlığı ’nın izni ile aşamalı olarak yıldan yıla gerçekleştirilecek

TRT *

Similar threads

Kaç Bin Hoca Alınacak 2019 ,2019 Kaç Bin Öğretmen Alınacak ,Hoca Alımları 2019 ,2019 kaç Öğretmen Alınacak 2019 İçin MEB Kadro Talebi Arttı Haziran ayında 10 bin öğretmen atayan Ulusal Eğitim Bakanlığı 31 Ağustos ’ta 30 bin öğretmenin atamasını gerçekleştirecek Yeniden bu ay içerisinde 965...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
2019 adalet bakanlığı memur alımı, Yargı Bakanlığı 5 bin personel alacakHak Bakanlığının taşra teşkilatına 2019'de 5 bin 102 personel istihdam edeceğini duyurdu 2019 hak bakanlığı personel alımı ; Adli ve yönetimsel yargıda çalıştırılmak üzere 665 kadrolu, 3 bin 380 sözleşmeli elde etmek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
1 Sözleşmeli öğretmenin Özür Durumu hariç il içi ve il dışı ödev hakkı yoktur Kadrolulara ise bu adalet tanınmaktadır 2 Sözleşmeli öğretmenlerin benzeşen durumundan yapılan il dışı atamaları eşlerinin çalıştıkları kurumun yüzlerce kilometre uzağına yapılmaktadır İl içi tahsis hakları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
2019 Adalet Bakanlığı Personel Alımı İlanı 2019 Hak Bakanlığı Personel Alımı Sözleşmeli (657 sk 4B) Personel Alımı Imtihan İlânı 1 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4'üncü maddesinin (B) fıkrası, 2802 sayılı Hâkimler ve Savcılar Kanunu'nun 114'üncü maddesi, 06061978 tarihli ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Sözleşmeli öğretmenlere askerlikle ilgili fena haber Sözleşmeli öğretmenlenin çilesi bitmiyor Askerlikle ilgili öneri Savunma Bakanlığı'ndan geri döndü Sözleşmeli öğretmenlerin askerlik durumu ile ilgili kayda değer gelişme Ulusal Eğitim Bakanlığı'nın, sözleşmeli öğretmenlerin askerliklerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,506Konular
983,080Mesajlar
33,114Kullanıcılar
moleqySon üye
Üst Alt