Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Adalet Bakanlığına Bağlı Kurumlar

Adalet Bakanlığına Bağlı Kurumlar
0
122

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Adalet Bakanlığına Bağlı Kurum İsimleri

Adalet Bakanlığına Bağlı Kurumlar Nelerdir

Turkiye Cumhuriyeti Adalet Bakanlığı, Turkiye Cumhuriyeti hukumetine bağlı olarak calışan ve yargı işlerinden sorumlu olan bakanlık Mevcut hukUmetin Adalet Bakanı Sadullah Ergin'dir

Adalet Bakanlığına Surekli Bağlı Kuruluşlar

Adli Tıp Kurumu Başkanlığı

Ceza ve İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İş Yurtları Kurumu Başkanlığı

Hakim ve Savcı Adayları Eğitim Merkezi

Hakimler ve Savcılar Yuksek Kurulu Başkanlığı

Katipler ve Mubaşirler Yuksek Kurulu

Adalet Bakanlığı Merkez Teşkilatı

Adli Sicil ve İstatistik Genel Mudurluğu
Avrupa Birliği Genel Mudurluğu
Bakanlık Muşavirliği
Bakanlık Yuksek Muşavirliği
Basın ve Halkla İlişkiler Muşavirliği
Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Ceza İşleri Genel Mudurluğu
Ceza ve Tevkifevleri Genel Mudurluğu
Doner Sermaye Teşkilatı
Eğitim Dairesi Başkanlığı
Hukuk İşleri Genel Mudurluğu
İc Denetim Birimi Başkanlığı
İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı
Kanunlar Genel Mudurluğu
Musteşarlık
Ozel Kalem Mudurluğu
Personel Genel Mudurluğu
Strateji Geliştirme Başkanlığı
Teftiş Kurulu Başkanlığı
Teknik İşler Dairesi Başkanlığı
Uluslararası Hukuk ve Dış İlişkiler Genel Mudurluğu
Yayın İşleri Dairesi Başkanlığı

Similar threads

Yargı Bakanlığına Tabi Kurum İsimleri Yargı Bakanlığına Tabi Kurumlar Nelerdir Türkiye Cumhuriyeti Hak Bakanlığı, Türkiye Cumhuriyeti hükümetine emrindeki olarak çalışan ve adalet işlerinden sorumluluk sahibi olan bakanlık Mevcut hükûmetin Adalet Bakanı Sadullah Ergin'dir Yargı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
adalet meslek elemanı nedir, Adalet meslek elemanı ne iş yapar? Adli yargı ve infaz kurumlarında hakim ve savcılara yardımcı eleman olarak calışan kişidir GOREVLERİ Vatandaşların başvurularını kaydeder, Bu başvuruları mahkemelere iletir, Yargıcların aldıkları kararların uygulanmasını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
2019 Milli Eğitim Bakanlığı Personel Alımı Milli Eğitim Bakanlığı 2019 Personel Alımı 2019 yılında en fazla kamu personeli alımı Milli Eğitim Bakanlığı bunyesinde gercekleşecek Buna gore 2019 yılında Milli Eğitim Bakanlığı toplamda 10 bin 500 kişilik personel alımı yapacak Gercekleşecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Mayıs 2019 Kac Memur Alınacak Mayıs ayı Memur Alımları 2019 2019 mayısda Kac Memur Alınacak Kurumlara gore memur alım sayısı (Mayıs 2019) GENEL BUTCELİ İDARELER BAŞBAKANLIK 110 ANAYASA MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI (İdari Personel) 10 YARGITAY BAŞKANLIĞI (İdari Personel) 25 DANIŞTAY...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Adalet Bakanlığı Ozurlu personel alımı 2019 2019 Engelli personel alımı 2019 yılı Merkezi Yonetim Butce Tasarısının TBMM Plan ve Butce Komisyonunda goruşulmesi sırasında yapılan bir değişiklik ile kamuda ilk defa işe alınacak ozurlulerle ilgili istisnai duzenlemeye gidildi 1 Ocak 2019...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
858,498Konular
982,048Mesajlar
30,030Kullanıcılar
Erhan90wSon üye
Üst Alt