Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hz Ali’ye (ra) sormuşlar:
“İyi bir küheylân ne işe yarar?
Hz Ali’ye (ra) şöyle cevap vermiş:
“İdarecilikten kaçmaya!
Gerçektende idarecilik, yöneticilik çok mesuliyetli bir iş
Her şeyden önce idareci, yönetici âdil olmak ve emrinin altındakilere adaletle davranmak zorundadır
Adaletin...
Adalet deyince bizde kısaca her hak sahibine hakkını eksiksiz verme anlaşılır. Bizdeki kullanılışı hem adaleti hem de “kıst”ı anlatır. Çünkü adalet, hukuku herkese eşit uygulama, kıst ise herkese hakkı olanı vermedir. Paylar her zaman eşit olmayabilir. Bu sebeple mesela miras eşit taksim edilmez...
merhaba arkadaşlar ben dinimi imanımı vatanımı herşeyden önce görürüm allaha isyan değil ama ben neden tipsizim diğer insanlar sevdikleri birini buluyorlar neyse bana herkes sen maymun tiplisin diyor tipimle dalga geçiyorlar bazen cinayet işlememk için kendimiz zor tutuyorum peki bende tipli...
Adalet, dünyadan kalkarsa insan hayatına değer verecek bir şey kalmaz. İ. Kant
Adalet, evrenin ruhudur. Ömer Hayyam
Adalet, haksız olana zulüm gibi gelir. Daniel Defoe
Adalet, halkın dirliği ve düzeni, idare ise süsü ve güzelliğidir. Hz. Ali (RA)
Adalet hissi insanlarda doğuştan mevcuttur...
Adalet Uzerine Sozler,
Adalet Uzerine Ozlu Sozler,
Adalet Guzel Sozler
Adalet ve Hukuk Uzerine Soylenmiş En Guzel Sozler
Adalet ancak hakikatten, saadet ancak adaletten doğabilir EMİLE ZOLA Adalet guzeldir, fakat emirlerde olursa daha guzel olurHZ MUHAMMED Adalet, evrenin ruhudurOMER...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.