Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Adalet

Adalet
0
155

Similar threads

Hz Ali’ye (ra) sormuşlar: “İyi bir küheylân ne işe yarar? Hz Ali’ye (ra) şöyle cevap vermiş: “İdarecilikten kaçmaya! Gerçektende idarecilik, yöneticilik çok mesuliyetli bir iş Her şeyden önce idareci, yönetici âdil olmak ve emrinin altındakilere adaletle davranmak zorundadır Adaletin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
Adalet deyince bizde kısaca her hak sahibine hakkını eksiksiz verme anlaşılır. Bizdeki kullanılışı hem adaleti hem de “kıst”ı anlatır. Çünkü adalet, hukuku herkese eşit uygulama, kıst ise herkese hakkı olanı vermedir. Paylar her zaman eşit olmayabilir. Bu sebeple mesela miras eşit taksim edilmez...
Cevaplar
0
Görüntüleme
251
merhaba arkadaşlar ben dinimi imanımı vatanımı herşeyden önce görürüm allaha isyan değil ama ben neden tipsizim diğer insanlar sevdikleri birini buluyorlar neyse bana herkes sen maymun tiplisin diyor tipimle dalga geçiyorlar bazen cinayet işlememk için kendimiz zor tutuyorum peki bende tipli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Adalet, dünyadan kalkarsa insan hayatına değer verecek bir şey kalmaz. İ. Kant Adalet, evrenin ruhudur. Ömer Hayyam Adalet, haksız olana zulüm gibi gelir. Daniel Defoe Adalet, halkın dirliği ve düzeni, idare ise süsü ve güzelliğidir. Hz. Ali (RA) Adalet hissi insanlarda doğuştan mevcuttur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
323
Adalet Uzerine Sozler, Adalet Uzerine Ozlu Sozler, Adalet Guzel Sozler Adalet ve Hukuk Uzerine Soylenmiş En Guzel Sozler Adalet ancak hakikatten, saadet ancak adaletten doğabilir EMİLE ZOLA Adalet guzeldir, fakat emirlerde olursa daha guzel olurHZ MUHAMMED Adalet, evrenin ruhudurOMER...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt