Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Adam genç kadına seslendi:

Adam genç kadına seslendi:
0
90

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Adam genç kadına seslendi: adam genç kadına seslendi Bana gözyaşı borcun var! Genç kadın sordu: Nasıl öderim? Adam gözlerini kırptı; Haydi gülümse! Gülümsedi genç bayan Adam, cebinden mendilini çıkarıp, borcunu sildi Ve mendilini özenle katlayıp, yeniden kalbinin üzerindeki iç cebine koydu Bir demet mor sümbül vardı kadının elinde İkisi de bahar kokuyordu Biri ilkbahar, diğeri güz Adam, seslendi yine; Bana sevinç borcun var! Genç bayan, biraz mahcup, birazcık şaşkın sordu: Nasıl ödeyebilirim? Heyecanlandı adam Haydi yat dizlerime! Genç kadın bir kedi uysallığında, yattı dizlerine usulca Adam, şefkatle saçlarını taramaya başladı kadının Saçları, güneşe ve yağmurlara hasret hiç yaşanmamış baharlara benziyordu Çaresizliğini ördü sıra sıra Sonradan saçının her teline, mutluluğun çığlıklarını bağladı adam Yetmedi, gizli düğüm attı Ağladı Hava kararmak üzereydi Dışarıda yağmur yağıyordu delice Adam, sürekli borç defterlerini kurcalıyordu Genç kadının gözlerinin içine baktı; Bana yürek borcun var! Borcunun farkındaydı sözde genç kadın, şaşırmadı Bu borcumu nasıl ödeyebilirim? Adam kollarını uzattı Haydi tut ellerimi! Sümbül kokusu sinmiş ellerini uzattı genç bayan Elleri böylece sıcaktı ki, eriyiverdi bütün borcu avuçlarının içinde Genç kadın gitmek üzereydi Adam son kez seslendi; Bana can borcun var! Kadın irkildi; Can mı? Sigarasından derin bir nefes çekti adam; Evet Can borcun var Sensizlik öldürüyor beni! Hoşuna gitti sözler kadının Peki bu borcumu nasıl tahsil etmeyi düşünüyorsun? Adam, biraz daha yaklaştı; Yum gözlerini! Hiç hemencecik yumdu gözlerini Adam da yumdu gözlerini, masumca bir öpücük kondurdu kadının titreyen dudaklarına Bu ne şimdi yaptığın? diyerek çattı kaslarını bayan Adam, pişmanlıkla, memnunluk arasında gidip geldi Kekeledi; Yaşam öpücüğüydü! Kısa bir sessizliğin ardından bu kere kadın öptü adamı şehvetle Adam, şaşırdı; Ya senin bu yaptığın neydi? Genç kadın kapıya yöneldi; Veda öpücüğü! Kalan borçlarına karşılık, kalp dolusu çaresizlik ve dahası mor sümbüllerini masanın üzerine rehin bırakıp gitti genç bayan Adam koştu peşinden sümbülleri geri verdi kadına Ne olur iyi bak umut çiçeklerime, solmasınlar Genç kadın sümbülleri aldı: Merak etme, gün aşırı sularım çiçeklerini! Adam sevindi: Güneşe, suya gerek değil Gülümse yeter! Kadın gözden kaybolurken haykırdı adam, Umutlarımı kefil yaptım Unutma, bana aşk borçlusun! Haykırışı yağmura karıştı Bayan, yağmuru hissetmeyen kalabalığa  

858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt