Adam Gibi Kısa Sözler Adam Gibi Sözler Adam Gibi Güzel Özlü Sözler Adam Gibi Sözler Kısa Facebook ve msnde kullanabileceğiniz adam gibi sözler başlığı aşağı topladığımız kısa özlü sözleri sizlerle paylaşıyoruz melekleradamgibikisasozler5c582c4250e61alt 1549282366 1549282366 adamgibikisasozler5c582c4282d0eadamgibikisasozler5c582c4282d0eadamgibikisasozler5c582c4282d0e Herşey eskisi gibi Olsaydı Şu Anda Seni Dünden Daha Çok Severdim OLmayacak Duaya Amin demem, Seni Ben Sevdim Vazgeçemem Rüyalarımdaki Dek güzel Olsaydı Yaşam Hemen Saçlarım Beyazlamazdı! Ne Müslüm Dinlerim ne Ferdi Aşığım sana gör haLimi Mesajlarım karşılıksız Kalsada Sevgim Gibi Seviyorum Seni yok ötesi! Büyük Aşkların Gücüne Küçük Duygular imza Atar Kimseye Borcum Değil Keyfim uygun Karnım Tok Biz Hoş Sözlerle Büyümedik Yalan Sözlerle Hayata Bakalım! Umutsuz olduğum zamanlarda Resmine Bakarım Umut'a dair sözler yazarım kendime Sensiz geçen zamanlarımda resmine Sarılıp uyurum gülüm Ya Sözlerim Gibi Mert Ol Yada Kendi Hayatın Gibi Kendine Dert Ol Değer verdiklerimiz Arkamızdan Senaryolar Yazıyor Değer vermediklerimiz ise O Senaryolara Gülüyor Yazın Aşıklar Eğlenir Son Baharda Bizim Gibi Sevenler Aşk Acısı Çeker Gülü Güzelken Sevmelisin Solduğunda Ne Sevgisi Kalır nede Kokusu Kalır Sözlerim Hançer Olur vurur Kalbini, Fazla geyik yapma benimle yarışamazsın bu hayatta Kimse Kimseye yoksul Olmasın Bu Dünyada gelen Vuruyor Daha Sonra Seni Sen Olduğun için sevdim ben Mavi Gözlerin için Yok Zamanlar Geçsede hayatımdan Aşklar Bitsede Çılgın Gönlümde Aklımda Bir Sen Varsın