Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Adam Sırasına Gecmek Deyiminin Anlamı

Adam Sırasına Gecmek Deyiminin Anlamı
0
118

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Adam sırasına gecmek ne demek
Adam sırasına gecmenin tanımı
Adam sırasına gecmek deyiminin acıklaması

Toplumda kendisine daha once değer verilmezken, artık kendisine onem ve değer verilir olmak
Biliyorum, seni de adam sırasına geciren paran oldu

Similar threads

Adam sırasına gecmek anlamı, Adam sırasına gecmek nedir, Adam sırasına gecmek deyimi Adam sırasına gecmek (girmek): Toplumda kendisine daha once değer verilmezken, artık kendisine onem ve değer verilir olmak Biliyorum, seni de adam sırasına geciren paran oldu
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Adam sırasına vermek anlamı, Adam sırasına devretmek nedir, Adam sırasına devretmek deyimi Adam sırasına aşmak (girmek): Toplumda kendisine daha önce değerinde verilmezken, artık kendisine tartma ve layık verilir edinmek Biliyorum, seni de adam sırasına geçiren paran oldu*
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Başa Gecmek ne demek Başa Gecmek deyiminin acıklaması Bu deyim 1 En ustun yeri almak 2 Herhangi bir konu onemce ilk sırayı almak anlamlarında kullanılmaktadır
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Avurdu Avurduna Gecmek Deyiminin Anlamı Avurdu Avurduna Gecmek Deyimi Ne Demek Avurdu Avurduna Gecmek Deyimi: Cok zayıflamak anlamında kullanılmaktadır
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Aklı Başında Olmamak ne demek Aklı Başında Olmamak anlamı Aklı Başında Olmamak Deyiminin Acıklaması Aklı Başında Olmamak 1 İyi duşunebilir durumda olmamak 2 Bayılmak, kendisinden gecmek Artık aklı başında olmamak onun işine geliyor sanki, boylece sorumluluktan kurtulacak, rahat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
858,478Konular
981,317Mesajlar
29,570Kullanıcılar
samsungcloudSon üye
Üst Alt