Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Adamdan saymak ne demek

Adamdan saymak ne demek
0
120

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Adamdan saymak anlamı, Adamdan saymak nedir, Adamdan saymak deyimi, Adamdan saymamak

Adamdan saymak: Değeri olmadığı hâlde bir kimseye değer saptamak, saygı duymak
Seni adamdan saydım diye mi naz yapıyorsun?*

Similar threads

Adamdan saymak anlamı, Adamdan saymak nedir, Adamdan saymak deyimi, Adamdan saymamak Adamdan saymak: Değeri olmadığı halde bir kimseye kıymet vermek, saygı duymak Seni adamdan saydım diye mi naz yapıyorsun?
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
Ar damarı çatlamak anlamı,Ar damarı çatlamak ne çağrıda bulunmak,Ar damarı çatlamak deyimi Ar damarı çatlamak: Utanç duyulacak şeyleri sıkılmadan yapmak, utanmayı vazgeçmek, yüzsüz almak Ar damarı çatlamış bu adamdan ne umuyorsun anlamadım bir türlü*
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Mülk etmek nedir Mülk etmek anlamı Mülk etmek deyimi 1 Bir malı hakkı olmadığı hâlde kendisininmiş gibi uygulamak ya da saymak 2 Bir mala, bir layık karşılığında sahip elde etmekO tarlayı kendisine mal etmesine göz yummayacağım*
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Avucuna Saymak Deyimi ne demek Avucuna Saymak anlamı nedir Avucuna Saymak peşin olarak odemek anlamında kullanılır Ornek; Buzdolabı nın parasını tastamam adamın avucuna saydım
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Ar damarı catlamak anlamı,Ar damarı catlamak ne demek,Ar damarı catlamak deyimi Ar damarı catlamak: Utanc duyulacak şeyleri sıkılmadan yapmak, utanmayı bırakmak, yuzsuz olmak Ar damarı catlamış bu adamdan ne umuyorsun anlamadım bir turlu
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,478Konular
981,298Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt