Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adamdan saymak anlamı, Adamdan saymak nedir, Adamdan saymak deyimi, Adamdan saymamak
Adamdan saymak: Değeri olmadığı halde bir kimseye kıymet vermek, saygı duymak
Seni adamdan saydım diye mi naz yapıyorsun?
Ar damarı çatlamak anlamı,Ar damarı çatlamak ne çağrıda bulunmak,Ar damarı çatlamak deyimi
Ar damarı çatlamak: Utanç duyulacak şeyleri sıkılmadan yapmak, utanmayı vazgeçmek, yüzsüz almak
Ar damarı çatlamış bu adamdan ne umuyorsun anlamadım bir türlü*
Mülk etmek nedir
Mülk etmek anlamı
Mülk etmek deyimi
1 Bir malı hakkı olmadığı hâlde kendisininmiş gibi uygulamak ya da saymak 2 Bir mala, bir layık karşılığında sahip elde etmekO tarlayı kendisine mal etmesine göz yummayacağım*
Avucuna Saymak Deyimi ne demek
Avucuna Saymak anlamı nedir
Avucuna Saymak peşin olarak odemek anlamında kullanılır
Ornek;
Buzdolabı nın parasını tastamam adamın avucuna saydım
Ar damarı catlamak anlamı,Ar damarı catlamak ne demek,Ar damarı catlamak deyimi
Ar damarı catlamak: Utanc duyulacak şeyleri sıkılmadan yapmak, utanmayı bırakmak, yuzsuz olmak
Ar damarı catlamış bu adamdan ne umuyorsun anlamadım bir turlu
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.